Elképesztő! Egészséges fiút szült a kómában fekvő asszony!...
Címlap / Kütyü és tudomány / Elképesztő! Egészséges fiút szült a kómában fekvő asszony! Az apja viszont otthonba dugta!

Elképesztő! Egészséges fiút szült a kómában fekvő asszony! Az apja viszont otthonba dugta!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Szerdán a német orvosok "rendkívüli eseményként" értékelték, hogy egészséges fiúgyermeknek adott életet az a 40 éves asszony, aki terhessége utolsó 22 hetét - a világon egyedülálló módon - kómában töltötte. 

„Az édesanya életkorát és a csecsemő teljességgel normális állapotát tekintve ez az eset egyedülállónak és rendkívül örömtelinek számít a tudományos életben” – nyilatkozta Matthias Beckmann, az erlangeni egyetemi kórház orvosa.

Az 1970-es évek óta mindössze 25 agyhalál illetve kómás esetről számoltak be terhesség alatt, amelyek vetéléssel vagy fejlődési rendellenességekben szenvedő csecsemők születésével végződtek.

Az orvosok bevallották, nem sok reményt tápláltak az édesanyával kapcsolatban, aki súlyos szív- és agykárosodást szenvedett a szívrohamot követően, amely kómába taszította.

A most 18 hónapos gyermek csecsemőotthonban nevelkedik, miután édesapja úgy döntött, nem vállalja gondozását, mivel munkája miatt sokat kell utaznia.

Rendkívül elgondolkodtató azonban, hogy egy ilyen csodás módon életben maradt gyermek valóban azt érdemli-e, hogy anyja állapota után apja is lemondjon róla???! - a szerk. 

Medipress

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1054 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x