Szauna nyáron is!
Címlap / Kütyü és tudomány / Szauna nyáron is!

Szauna nyáron is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

Sokan úgy gondolják, hogy csak a téli időszakban szokás szaunába járni. A szauna azonban nyáron, ha lehet, még egészségesebb, mint télen. 

Sokan úgy gondolják, hogy csak a téli időszakban szokás szaunába járni. A szauna azonban nyáron, ha lehet, még egészségesebb, mint télen.

A szaunázás nyáron ugyancsak nagy hasznára van a szervezetünknek. Bár nyáron nagyobb a természetes folyadék-veszteség, többet izzadunk természetes úton is, a nyílt környezet ártalmainak (szmog, por, stb...) kitett bőr megköszöni a hálás gondoskodást. A szaunába talán a legjobb a legnagyobb hőségben betelepednünk, még akkor is, ha úgy érezzük, ez az amit legkevésbé kívánunk.

Ha szívpanaszaink, vagy vérnyomás problémánk van, ezt természetesen ki kell hagynunk az életünkből, ám ha nincsen ilyen jellegű problémánk, szaunázásra fel! A szaunában a piszkos, eltömődött bőrpórusok kitisztulnak. Különösen érdemes ilyenkor is szaunázáskor lufa szivacsot, vagy más, bőrhámlasztó eszközt használnunk. Ha a bőrünk legfelső rétegét gondosan kezeljük, sokkal szebben egyenletesebben barnulunk, és a megfelelő faktorszámú naptejet használva sokkal gyorsabban és egészségesebben barnulhatunk le.

A nyári szaunázás után pedig a korábban kínzó hőséget könnyű nyári melegként éljük meg, fitten, frissen és pihenten! Aki teheti, nyáron is fűtse be szaunáját, vagy látogasson el kedvenc fürdőjébe egy finom szaunázásra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x