Mérjük a közhangulatot
Címlap / Kütyü és tudomány / Mérjük a közhangulatot

Mérjük a közhangulatot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Rosszkedvűen ébredt, úgy érzi, minden tagja fáj? Elfelejtett valami fontosat, teli van szorongással, és kénytelen megállapítani: ez nem az Ön napja? Vagy éppen ellenkezőleg: fittnek, erőtől duzzadónak érzi magát, jobbnál jobb ötletei támadnak, és még az ördöggel is képes lenne szembeszállni? 

Rosszkedvűen ébredt, úgy érzi, minden tagja fáj? Elfelejtett valami fontosat, teli van szorongással, és kénytelen megállapítani: ez nem az Ön napja? Vagy éppen ellenkezőleg: fittnek, erőtől duzzadónak érzi magát, jobbnál jobb ötletei támadnak, és még az ördöggel is képes lenne szembeszállni? Ha érdekli, hogy ez csak Önnel van-e így, vagy az Ön érzése megfelel a közhangulatnak, klikkeljen! Házi Patika


Szokatlan ötlettel állt elő a HáziPatika.com: az általános hangulat mérésére vállalkozott új, játékos kalkulátorával. A főoldalon kis smile-figura mutatja fülig érő vagy éppen legörbülő szájjal, vagy közönyös képpel, milyen azok „hangulatátlaga”, akik aznap – rákattintva – kipróbálták a hangulatmétert. Négy szempontból, a szexualitást, a szellemi és a testi frissességet, illetve a lelkiállapotot tekintve jelölhetik be az 1-5-ig tartó skálán, hogyan érzik aznap magukat, milyennek értékelik hangulatukat. A kalkulátor nem egy tudományos, pszichológiai vagy szociológiai kísérlet része, de szerencsés esetben sokféle felmérésre, érdekes összehasonlításokra adhat alkalmat. Az országban minél többen használják rendszeresen, annál izgalmasabb lesz: megtudhatjuk például, tényleg változik-e a lelkiállapotunk a hét napjaival párhuzamosan, vagy hogy az időjárás, a napsütéses órák száma hatással van-e libidónkra? Kiderülhet az is, tükröződik-e egy-egy nagyobb súlyúnak tartott politikai esemény az emberek hangulatán, és az is, valóban igazat kell-e adnunk annak, aki „rosszkedvű ország”-ot emleget.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1022 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x