Megérkezett a Google Chrome 4 bétaverziója
Címlap / Kütyü és tudomány / Megérkezett a Google Chrome 4 bétaverziója

Megérkezett a Google Chrome 4 bétaverziója

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A hálózatba kapcsolt gépek közötti automatikus, valósidejű könyvjelző-szinkronizálást és 30 százalékos teljesítménybeli javulást ígér a Google Chrome új verziója, amelynek első bétatesztje már bárki számára kipróbálható. 

A nehéz indulás ellenére egyre népszerűbb a Google böngészője, melynek 4-es bétaverziója szerdán került fel az internetre. Bár más böngészőt gyártó cégekhez képest a Google szinte rakétasebességgel készíti el az újabb és újabb verziókat. Míg a Mozillának például hét évbe tellett, amíg elérkezett a Firefox 3.6-os verziójához, addig a Google egy év alatt már a 4-est osztja meg a publikummal - adta hírül a PC Pro internetes informatikai magazin.
 
A Chrome 4 a könyvjelzők szinkronizálása terén mutat fel újdonságokat, amelyet eddig az Internet Explorer és a Firefox csak beépülő modulok segítségével kínáltak.
 
A Chrome új verziójában azonban a Google-fiókba belépve több gép között is valós időben lehet szinkronizálni az adatokat és a könyvjelzőket, ami azt is jelenti, hogy egy munkahelyi gépen létrehozott könyvjelző azonnal megjelenik az otthoni PC-n is, ha az be van éppen kapcsolva.
 
Emellett a Google jelentős javulást ígér az új Chrome 4 teljesítménye szempontjából is. Idan Avraham és Anton Muhin programozók szerint a Mozilla Dromaeo DOM Core Test szoftverének teszteredményéi alapján 30 százalékos a teljesítménybeli javulás a korábbi Chrome 3 végleges verziója és a Chrome 4 béta között, illetve mintegy 400 százalékos a tavaly megjelent legelső verzióhoz képest.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x