A Google felhasználói megnézhetik mentett adataikat
Címlap / Kütyü és tudomány / A Google felhasználói megnézhetik mentett adataikat

A Google felhasználói megnézhetik mentett adataikat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

A Google-felhasználók ezentúl megnézhetik, hogy a keresőóriás milyen adatokat tárol róluk. A Google "műszerfalán" a felhasználói beállítások mellett a webes keresési eredmények, levelek, névjegyzékek és minden olyan program megtalálható, amely a kaliforniai központú vállalat érdekeltségi körébe tartozik. 

 

A több mint húsz alkalmazás adatait összesítő műszerfal a google.com/dashboard oldalon található. A Gmail-es felhasználónévvel történő bejelentkezés után a mentett adatok törlésére is lehetőség nyílik.
 
A webes keresési eredmények évekre visszamenőleg percre pontosan nyomon követhetők. A személyes adatok azonban csak akkor kerülnek mentésre, ha a felhasználó a bejelentkezést nem igénylő alkalmazásoknál is használja a Gmail-es profilját.
 
Az egész olyan, mint a webböngészők előzménylistája, csak sokkal részletesebb. A Google külön kezeli a szöveges és képes kereséseket, a hírcsatornákat illetve a térképeket.
 
A Google szerint ők az elsők, akik ilyen mértékben és részletességgel szolgáltatnak adatokat felhasználóiknak. Reményeik szerint a kezdeményezés szabvánnyá válhat, és példájukat mások is követik majd.
 
 
 
[ 689 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x