Telepatikus vezérlésű autó
Címlap / Kütyü és tudomány / Telepatikus vezérlésű autó

Telepatikus vezérlésű autó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Telepatikus vezérlésű autót fejlesztett ki egy feltaláló Kambodzsában: csak gondol egyet, és kinyílik kocsija ajtaja. 

Ugyanezt ujjcsettintéssel is tudja produkálni az 51 éves férfi. Gondolnia telepatikus ajtónyitáshoz természetesen azt kell, hogy nyíljon ki az autóajtó. Beszél is a kocsi: ha például túl lendületesen csukja be gazdája az ajtót, megkérdi: "Miért kellett ilyen erősen becsapni?"

A férfi egyelőre csupán bemutatgatja újítását, nem fedi fel, hogy milyen elven működik. Kétszemélyes autója egészen kisméretű, karosszériája üvegszálas, óránként 100 kilométeres sebességgel képes haladni. Megalkotása a férfinak kevesebb mint 1 millió forintnyi kiadásába került és 19 havi munkájába.


Abban reménykedik, hogy találmányával lökést ad az ázsiai ország autógyártásának, amely nincs. Mármint futószalagszerű sorozatgyártás, csupán egyéni, mondhatni "házi" fabrikálás.

Ugyanakkor van esély rá, hogy ismét gyártsanak kocsikat Kambodzsában - amire a 1960-as években már volt példa -, a dél-koreai Hyundai cég ugyanis fontolgatja, hogy üzemet létesít az ország déli részén. Kapacitása évi 3 ezer autó lenne.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1300 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x