Saját mobilt dobhat piacra a Google
Címlap / Kütyü és tudomány / Saját mobilt dobhat piacra a Google

Saját mobilt dobhat piacra a Google

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Mobiltelefont készül piacra dobni saját márkaneve alatt a Google - írta hétvégi számában a The Wall Street Journal (WSJ). 

A New York-i gazdasági lap szerint az internetes keresőszolgáltatással indult és 11 év alatt óriáscéggé növekedett amerikai társaság jövőre kíván belépni a mobilkészülékek piacára, az Egyesült Államokban. Az első Google-modell neve Nexus One, gyártója a tajvani HTC, és a cég közreműködésével kifejlesztett Android operációs rendszer egy új verziója fut majd rajta.


A felsőkategóriás telefont közvetlenül a társaságtól vásárolhatják majd meg az amerikai felhasználók, ami szakítást jelent a bevett üzleti modellel, amely szerint a készülékeket a hálózatüzemeltetők értékesítik előfizetéssel együtt. A megoldás révén a Google egy csapásra az okostelefon-gyártók - például az Apple - és a hálózatüzemeltetők - mint a Verizion és a Sprint Nextel - versenytársa lesz - írta a WSJ.

A Reuters hírügynökség vasárnapi jelentése szerint a Google és a HTC sem kommentálta a lap értesülését. Ugyanakkor a Google a cég hivatalos blogjában közölte, hogy néhány munkatárs egy új mobilkészüléket tesztel, a szűkszavú bejegyzésből azonban nem derülnek ki részletek.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2341 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x