Egymilliárd dollárnál jár a Call of Duty legújabb kiadása...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Egymilliárd dollárnál jár a Call of Duty legújabb kiadása

Egymilliárd dollárnál jár a Call of Duty legújabb kiadása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Egymilliárd dollár, azaz több mint 184 milliárd forint bevételt hozott a novemberben megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 című akciójáték. 


Rendezvénynaptár
"Az erőszakossága miatt botrányokat kavaró játék jelenlegi népszerűségével számolva hamarosan minden idők legsikeresebb videojátékává léphet elő az eladott darabszámokat tekintve" - mondta Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője.

A bevételekből következtetve a játékból mintegy 17 millió példányt adhattak el, azaz hamarosan az eddigi csúcstartó, a 2004-ben kiadott, 23 milliós példányszámmal vezető Grand Theft Auto: San Andreas népszerűségét is megelőzheti.


A játékot kiadó Activision tavalyi, utolsó negyedévi bevételei azonban nem valószínű, hogy fölülmúlják a korábbi számításokat, ugyanis más játékaik, mint például a Guitar Hero, a várakozásokon alul szerepeltek.

A rivális Electronic Arts már kétszer módosította a 2009-es bevételekkel kapcsolatos előzetes számításait. A GameStop, a világ legnagyobb videojáték-forgalmazó vállalata az ünnepi vásárban az előző évhez képest 8,6 százalékkal kevesebb forgalmat produkált. 
 
[ 3215 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x