Mentsd meg a világot! Adjál curryt a juhoknak!
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Mentsd meg a világot! Adjál curryt a juhoknak!

Mentsd meg a világot! Adjál curryt a juhoknak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A bárányok nem hallgatnak, hanem naphosszat szellentgetnek, rengeteg metánt juttatva a légkörbe. Brit tudósok szerint viszont ha curryt kapnak, sokkal kevesebb szennyező gázt bocsátanak ki.  


Rendezvénynaptár
A Newcastle-i egyetem kutatói, Mohammad Mehedi Hasan és Dr Abdul Shakoor Chaudhry által jegyzett tanulmány szerint a fűszer hatására akár 40 %-kal is csökkenhet a juhok metán termelése.

A légkört szennyező gázok jelentős része pedig éppen az állattenyésztésből származik. A metán fő termelői a lassú emésztésű kérődző állatok, mint a birkák és a szarvasmarhák. Egyetlen juh napi metán termése nem kevesebb, mint 20 liter!


A curry összetevői azzal hatnak, hogy a növényevők beleiben élő "rossz" baktériumokat elpusztítják, a "jókat" pedig hagyják elszaporodni.

Hasan elmondta a sajtónak, hogy az ilyen fűszereket az emberek régóta biztonságosan használják baktériumok pusztítására és különböző betegségek gyógyítására. "A koriander magvakat például gyakran felírják gyomorpanaszokra, a kurkuma és a szegfűszeg pedig erős fertőtlenítő."
 
 
[ 1831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x