Érzékeny férfiak - egy hormonpermettől
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Érzékeny férfiak - egy hormonpermettől

Érzékeny férfiak - egy hormonpermettől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

A kutatók által tesztelt hormonspray érzékenyebbé tette a férfiakat. Sok nő álma teljesülhet, ha a mostani kísérleti eredmények hosszabb távon igazolódnak.  

 

Rendezvénynaptár
A hipotalamuszból érkező oxitocin nevű hormonról van szó. "Azok a férfiak, akik az oxytocin befolyása alatt voltak, sokkal magasabb érzelmi empátia értékeket mutattak, mint azok, akik placebót kaptak" - állítja a kísérlet vezetője, René Hurlemann a bonni egyetem pszichiátriai klinikájának vezetője.

Az agyban termelődő oxitocin csökkenti a fájdalomérzetet. Az anyai hormon felkészíti a magzati agyat a szülésre, segíti az anyai kötődést. Fokozza a bizalmat és csökkenti a félelemérzetet. A férfiaknál az oxitocin hatását némileg ellensúlyozza a tesztoszteron. Szerelmes embereknek az átlagnál magasabb az oxitocin-szintje, és a jelek szerint alkalmas arra is, hogy javítsa a szociális kapcsolatteremtő képességet.

A kutatók 48 egészséges férfit vontak be a kísérletbe, amelynek során síró kisgyerekek és egy gyászoló férfi képeit mutatták nekik. Azok, akik oxitocint kaptak, sokkal érzékenyebben reagáltak a fotókra, mint a placebóval kezelt kontrollcsoport: úgy, ahogy tipikusan a nők reagálnak hasonló helyzetben.

Nem kell tehát mást tenni, mint néhányszor ráspriccelni egy macsóra, akiből érző, sőt empatikus férfi válik, legalábbis addig, amíg a spray hatása tart...

További részletek a vilagtudomany.hu-n.
 
 
 
[ 1534 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x