Adj vért, és ments meg három életet!
Címlap / Kütyü és tudomány / Adj vért, és ments meg három életet!

Adj vért, és ments meg három életet!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Felhívás véradásra! Nyáron a szabadságok miatt kevesebben jönnek vért adni, ugyanakkor a közlekedési balesetek magas száma miatt nagyobb a vérigény a sürgős és halaszthatatlan műtéteknél.  

Nyáron a szabadságok miatt kevesebben jönnek vért adni, ugyanakkor a közlekedési balesetek magas száma miatt nagyobb a vérigény a sürgős és halaszthatatlan műtéteknél.

Ezért a Magyar Vöröskereszt és a humanitárius szervezet arany fokozattal kitüntetett támogatója, a TESCO-Global Áruházak Rt. ismét közös Véradó Napot szervez az ország valamennyi, összesen 35 TESCO áruházában augusztus 28-án, 10.00-15.00 óra között.

Az ország 30 városában illetve megyeszékhelyén működő TESCO áruházakban immár ötödik alkalommal teremtik meg a lehetőséget arra, hogy segíthessünk vérre szoruló embertársainkon. A TESCO áruházakban évente megrendezett akció a legnagyobb hazai szervezett véradás – ezen a napon jelentkeznek országszerte a legtöbben véradásra: tavaly egy nap alatt közel hatezren adtak vért. A több éves hagyományokhoz híven, idén is minden véradót ajándékcsomaggal lepnek meg az áruházak dolgozói.

Várunk minden egészséges,18-65 közötti felnőttet:

- Azokat, a kik tudják, hogy adni mindig jó!
- Azokat, akik még nem adtak vért, és nem tudják, milyen csodálatos érzés másokon érdek nélkül segíteni.

A Magyar Vöröskereszt és a TESCO áruházlánc szeretettel várja a véradókat!

Aki vért ad – életet ad! Önt is várjuk a véradók táborába!

Kérjük, hogy arcképes, személyazonosságát igazoló okmányát minden véradó hozza magával!

Megjegyzés:
Kérjük Önt is, segítsen e jótékony cél népszerűsítésében, s rászoruló embertársaink érdekében Ön és kollégái részvételével valamint tegye még sikeresebbé az eseményt.

A budapesti véradó esemény központjába, a budaörsi áruházba többek között ismert sportolók és közszereplők megjelenését is várjuk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 692 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x