Felesleges magassarkút hordani?
Címlap / Kütyü és tudomány / Felesleges magassarkút hordani?

Felesleges magassarkút hordani?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Egy brit felmérés szerint a nők feleslegesen fárasztják magukat a magassarkú cipők hordásával: a pasik észre sem veszik a különbséget.  

A Northumbria egyetem kutatói szerint a férfiak meg sem tudják mondani a nő járása alapján, hogy magassarkút hord-e. Pedig a nők azért hordják a kényelmetlen cipőt, hogy jobban nézzenek ki. A magassarkú hosszabbnak mutatja a lábat és kiemeli a popsit. A brit felmérés szerint azonban hiába. 


Dr Nick Neave, a kutatást vezető evolúciós pszichológus és kutató társa, Kristofor McCarty nem csak a magassarkú hatására voltak kíváncsiak: a kutatás azt vizsgálta, hogy a nők és a férfiak járása és tánca milyen üzenetet közvetít a másik nemnek. Ehhez 3D felvételeket készítettek a kísérleti alanyokról és elkészítettek virtuális másukat, avatarjukat is.

Vizsgálták, hogy a táncoló férfiak milyen mozdulatai vonzóak a nőknek. Dr Neave úgy véli, a megfelelő tánc arról árulkodik, hogy a férfi jó megtermékenyítő képességgel rendelkezik, mert egészséges, erélyes vagy éppen erős.

Azt is megvizsgálják, az avatarokra áthelyezett táncmozdulatok alapján a nézők meg tudják-e állapítani, hogy a táncos milyen idős. A kutatók feltételezése szerint a mozdulatok "őszinte" jelei az életkornak, az egészségi állapotnak, a személyiségnek és a hormonális állapotnak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4312 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x