Délután hatkor érdemes kérned valamit a párodtól
Címlap / Kütyü és tudomány / Délután hatkor érdemes kérned valamit a párodtól

Délután hatkor érdemes kérned valamit a párodtól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A férfiak egy felmérés szerint ebben az időpontban nagyobb hajlandóságot mutatnak elfogadni a kérést, bármiről is legyen szó: a nyaralás helyszínéről, vagy a házimunkáról.  

A Bayer gyógyszergyár által készített felmérés szerint a férfiak viszont jobban teszik, ha nem délután háromkor vitatkoznak a párjukkal, mert valószínűleg alulmaradnak.

A több mint ezer fő kikérdezésével készített felmérés megerősítette, amit a legtöbben úgy is érzünk: a napszakokkal rendszeresen váltakozik a hangulatunk. Vannak többé-kevésbé állandó csúcspontok és hullámvölgyek. A megkérdezettek 86 %-a úgy nyilatkozott, hogy ennek maga is tudatában van.

Ha figyelembe vesszük ezeket a hangulatváltozásokat, sikeresebbek lehetünk, könnyebben elérhetjük, amit akarunk. Például ha előléptetést vagy fizetésemelést akarunk kérni a munkahelyünkön, jobban járunk, ha ezt délután egykor tesszük és nem reggel.

Evie Bentley, egy bioritmus szakértő azt mondta erről a Daily Telegraphnak, hogy a bioritmust az agy szabályozza a hormonháztartás irányításával. A bioritmus nagymértékben meghatározza, hogy valaki éppen hogyan érzi magát fizikailag, milyen értelmi és érzelmi állapotban van.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2093 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x