A matematikai esélynél is ritkább az alacsony férfi-magas...
Címlap / Kütyü és tudomány / A matematikai esélynél is ritkább az alacsony férfi-magas nő pár

A matematikai esélynél is ritkább az alacsony férfi-magas nő pár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A matematikai esélynél is jóval ritkább az alacsony férfi-magas nő páros - mutatkozott meg 10 ezer brit pár adatai alapján. 

A valószínűségszámítás azt diktálná, hogy kétszáz párból egy esetében a nő magasabb a férfinál. A valóságban azonban 720 párra jut egy "fordított magasságú". A felmérés szerint a férfiak átlagmagassága 178 centiméter, míg a nőké 164, azaz a különbség átlagosan 14 centi. 
 
Számos korábbi tanulmány azt sugallta, hogy a magas férfiak vonzóbbak a nők szemében, mint az alacsonyak, és több gyerekük születik. A mostani brit felmérés alapján azonban a nők "mértéktartók", mivel a túl magas férfi hasonlóan taszítja őket, mint a túl alacsony.

A határ 17 százalék, mármint legfeljebb annyival lehet magasabb a férfi a nőnél - a nők szemében. Ez a 164 centis női átlagmagasságot alapul véve 28 centis különbség, ami 192 centis férfimagasságot jelent. 
 
A két nem közül egyébként a nők kedvelik jobban, ha nagyobb a méretkülönbség köztük és párjuk között, a férfiak számára ez kevésbé fontos - adta hírül a The Independent című brit lap.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3162 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x