A matematikai esélynél is ritkább az alacsony férfi-magas...
Címlap / Kütyü és tudomány / A matematikai esélynél is ritkább az alacsony férfi-magas nő pár

A matematikai esélynél is ritkább az alacsony férfi-magas nő pár

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-19

A matematikai esélynél is jóval ritkább az alacsony férfi-magas nő páros - mutatkozott meg 10 ezer brit pár adatai alapján. 

 

A valószínűségszámítás azt diktálná, hogy kétszáz párból egy esetében a nő magasabb a férfinál. A valóságban azonban 720 párra jut egy "fordított magasságú". A felmérés szerint a férfiak átlagmagassága 178 centiméter, míg a nőké 164, azaz a különbség átlagosan 14 centi. 
 
Számos korábbi tanulmány azt sugallta, hogy a magas férfiak vonzóbbak a nők szemében, mint az alacsonyak, és több gyerekük születik. A mostani brit felmérés alapján azonban a nők "mértéktartók", mivel a túl magas férfi hasonlóan taszítja őket, mint a túl alacsony.

A határ 17 százalék, mármint legfeljebb annyival lehet magasabb a férfi a nőnél - a nők szemében. Ez a 164 centis női átlagmagasságot alapul véve 28 centis különbség, ami 192 centis férfimagasságot jelent. 
 
A két nem közül egyébként a nők kedvelik jobban, ha nagyobb a méretkülönbség köztük és párjuk között, a férfiak számára ez kevésbé fontos - adta hírül a The Independent című brit lap.

 
 
[ 2929 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x