Felhívás véradásra!
Címlap / Kütyü és tudomány / Felhívás véradásra!

Felhívás véradásra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nyáron a szabadságok miatt kevesebben mennek vért adni, ugyanakkor a közlekedési balesetek magasabb száma miatt nagyobb a vérigény a sürgős és halaszthatatlan műtéteknél. Ezért a Magyar Vöröskereszt és a humanitárius szervezet arany fokozattal kitüntetett támogatója, a TESCO-Global Áruházak Rt. ismét közös Véradó Napot szervez. 

Nyáron a szabadságok miatt kevesebben mennek vért adni, ugyanakkor a közlekedési balesetek magasabb száma miatt nagyobb a vérigény a sürgős és halaszthatatlan műtéteknél.

Ezért a Magyar Vöröskereszt és a humanitárius szervezet arany fokozattal kitüntetett támogatója, a TESCO-Global Áruházak Rt. ismét közös Véradó Napot szervez.

Az ország Tesco áruházaiban immár hatodik alkalommal teremtik meg a lehetőségét annak, hogy segíthessünk embertársainkon.

A TESCO áruházakban évente megrendezett akció a legnagyobb hazai szervezett véradás – ezen a napon jelentkeznek országszerte a legtöbben véradásra. A több éves hagyományokhoz híven idén is minden véradónak ajándékcsomaggal kedveskedik a Tesco. Ráadásul a Magyar Vöröskereszt és a Tesco közös kérdőívét helyesen kitöltők között Tesco ajándékutalványokat sorsolnak ki.

Idén a megszokottól eltérően, az Országos Vérellátó Szolgálat vérkészleti igényeinek megfelelően kétszer kerül sor az Országos Tesco Véradó Napra.

Az első idei Tesco véradást június 25-én 9.00 és 16.00 óra között szervezik a következő városok Tesco áruházaiban:
• Budapesten: Campona, Fogarasi út, Megapark, Pesti út
• Vidéken: Ajka, Békéscsaba, Budaörs, Dunaújváros, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Veszprém.

Várunk minden egészséges, 18-65 év közötti felnőttet és fiatalt:
- Azokat, akik tudják, hogy adni mindig jó!
- Azokat, akik még nem adtak vért, de most segíteni akarnak.

Aki vért ad – életet ad!  Önt is várjuk a véradók táborába!

Kérjük, hogy arcképes, személyazonosságát igazoló okmányát és TAJ-kártyáját minden véradó hozza magával!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2304 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x