Kilencből egy nőt
Címlap / Kütyü és tudomány / Kilencből egy nőt

Kilencből egy nőt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Kilencből egy nőt szinte biztosan érint az emlőrák 

Az emlőrákos betegeket kezelő különböző szakembereknek biztosított fórumot a hétvégén tartott Szegedi Emlőrák Szimpózium.

Az esemény célja, hogy az eseményen résztvevő, mintegy 300 szakember jobban nyomon követhesse a betegség felismerésének és kezelésének gyors változásait. Magyarországon napjainkban az új emlőrákos megbetegedések száma mintegy évi 6.800.


A statisztikák szerint a mellrák –a daganatos betegségek miatt történt halálozások tekintetében -a leggyakoribb nőket veszélyeztető rákbetegség és egyúttal a 40 és 59 év közötti nők körében a leggyakoribb halálok. A hétvégi eseményen hazai, illetve külföldi előadók tartottak előadásokat, illetve ún. „workshop”–okat. A szakmai fórumon külön szekcióban számoltak be olyan esettanulmányokról, amelyeken keresztül már futó, az emlőrák gyógyítására irányuló, vizsgálatok eredményeit is megvitatták a résztvevők.

Dr. Kahán Zsuzsanna egyetemi docens és az esemény szervezője a következőképpen értékelte az eseményt : „A fő célunk az első emlőrákkal kapcsolatos szakmai fórum megrendezésekor az volt, hogy erősítsük és segítsük az emlőrákkal foglalkozó szakemberek közötti kommunikációt, és ez által egy közös nyelvet hozzunk létre. Másodszor fontosnak tartjuk, hogy a szakmai továbbképzés által emeljük az emlőrákos - különös tekintettel a korai stádiumú- betegek ellátásának színvonalát.”
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 735 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x