Új emlőrák tünetek
Címlap / Kütyü és tudomány / Új emlőrák tünetek

Új emlőrák tünetek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Ezt az információt nekünk, nõknek kell figyelembe vennünk. Azt hiszem, fontos, hogy terjesszük barátnõink között. 

Meg kívánom osztani veletek ezt az üzenetet annak kapcsán, hogy múlt kedden e betegség következtében meghalt Claudia P. Mejía.
Kérlek, hogy olvassátok el és küldjétek tovább.
Nõk: legyetek felkészülve e betegség új megjelenési formájára.
Férfiak: kérem, továbbítsák ezt a levelet; köszönöm, hogy vigyáznak ránk.

ÚJ EMLÕRÁK
Ezt az információt nekünk, nõknek kell figyelembe vennünk. Azt hiszem, fontos, hogy terjesszük barátnõink között. Novemberben egyik barátnõm nõvérének a mellén kiütés keletkezett, hasonló ahhoz, amely a szoptató anyákon jelenik meg. Mivel a mammográfiája negatív volt, az orvos fertõzés elleni antibiotikumokkal kezelte.

Két kezelés után állapota rosszabbodni kezdett. Orvosa újabb mammográfiára küldte, és ezúttal találtak egy csomót, amelynek szövettani vizsgálata gyorsan növekvõ, rosszindulatú daganatot jelzett. Elõször kemoterápiát rendeltek neki, hogy csökkentsék a növekedést. Aztán eltávolították a mellét, majd komplex kemoterápia következett, ezután pedig sugárkezelés!

Kilenc hónapi intenzív kezelés után gyógyultnak nyilvánították. Egy évi maximálisan kihasznált élet után a rák megtámadta a máját. Négy kezelést csinált végig, és végül úgy döntött, hogy minõségi ! életet akar, és nem kér a kemoterápia mellékhatásaiból. Öt rendkívüli hónapunk volt, és õ megtervezte utolsó napjainak összes és minden egyes részletét.

Üzenete a következõ: Kérlek, figyeljetek minden rendellenes dologra, és rögtön keressetek segítséget!!!

A Paget-kór (Paget-tumor):
Ez az emlõrák ritka formája, amely a mell felületén, a bimbón és a bimbóudvaron jelenik meg. Kiütésnek tûnhet, amely késõbb száraz külsejû sebbé alakul.

Sosem gondoltam volna, hogy ez emlõrák — pedig az. A mellbimbóm sosem látszo! tt másnak, de a kiütés zavart, ezért mentem orvoshoz.

Néha viszketett és fájt, de ettõl eltekintve nem zavart. Csupán csúnya és kellemetlen volt, és nem javult az orvosom által felírt krémektõl, sem a bõrgyógyász által bõrgyulladásra rendelt kenõcsöktõl.

Aggódónak tûntek, de nem figyelmeztettek, hogy ez rák is lehet. Gyanítom, hogy kevés nõ tudja, hogy egy seb vagy kiütés a mellbimbón vagy a bimbóudvaron emlõrák lehet.

Az enyém egyszerû vörös foltként kezdõdött a bimbóudvaron. A Paget-kór egyik legnagyobb problémája, hogy ártalmatlan tünetekkel indul, ezért gyakran összetévesztik a bõr gyulladásával vagy fertõzésével, így késleltetve a felismerést és a kezelést.

Mik a tünetek?
1. A mellbimbó nem szûnõ enyhe gyulladása, csepegése és szárazsága, ami viszketést okoz. (Mint jeleztem, az én esetemben nem nagyon viszketett és nem váladékozott. Viszont éreztem és egyik oldalán var képzõdött.)

2. Nem gyógyuló seb a mellbimbón (az enyém a a bimbóudvaron volt egy kidudorodással a bimbó közepén).

3. Általában csak az egyik bimbót érinti. Hogyan lehet felismerni?

Az orvosnak fizikailag meg kell vizsgálnia, és azonnali, kétoldali mammográfiát kell végeztetnie.

Még ha az irritáció és a var bõrgyulladásnak tûnik is, az orvosnak rákra kell gyanakodnia, ha a panasz csak az egyik emlõn jelentkezik, és azonnal szövettani vizsgálatot kell kérnie, hogy megállapítsa, mi történik.

Ezt az üzenetet komolyan kell venni és a lehetõ legtöbb embernek (rokonoknak és barátnõknek) elmondani!

Valakinek az életét mentheti meg. Az én emlõrákom átterjedt a csontjaimra, miután nagy adagokban kaptam kemoterápiát, 28 sugárkezelést és Tamaxofint.

Ha ezt kezdettõl fogva emlõrákként diagnosztizálták volna, valószínûleg nem terjedt volna el.

Valamennyi olvasónak: ez szomorú. Mint nõk nem tudunk a Paget-kórról.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13648 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x