Egyszerű csodák - Újjászületés
Címlap / Kütyü és tudomány / Egyszerű csodák - Újjászületés

Egyszerű csodák - Újjászületés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Ilyenkor tavasszal, újjászületik, és fellélegzik a természet, mi pedig rácsodálkozunk annak szépségére. Milyen egyszerű, és gyönyörű! Még a levegő is frissebb. A levegő, amelyet belélegzünk, aztán ki. És ez már olyan megszokott, hogy ügyet sem vetünk rá, hiszen természetes.  

Ilyenkor tavasszal, újjászületik, és fellélegzik a természet, mi pedig rácsodálkozunk annak szépségére. Milyen egyszerű, és gyönyörű! Még a levegő is frissebb. A levegő, amelyet belélegzünk, aztán ki. És ez már olyan megszokott, hogy ügyet sem vetünk rá, hiszen természetes. Lélegzünk egy bizonyos ritmusban, és ha stressz ér, akkor megváltozik légzésünk ritmusa, kapkodunk a levegő után, vagy "elfelejtünk" levegőt venni. A légzés ritmusa, az élet ritmusa. Már a régi korokban is használták a légzést arra, hogy transzállapotba kerüljenek, és így olyan információkhoz jutottak, amelyeket bölcsen felhasználva jobbá tették életüket.

A transzlégzéssel más dimenziókba átlépve különleges tapasztalban lehet részünk, s ennek hatására sokkal szélesebb látókörre teszünk szert.

A tavaszi újjászületést látva, bennünk is feléled a vágy a megújulásra. Erre is van lehetőség transzlégzéssel. A Rebirthing egy olyan folyamat, amelyben a transzlégzés technikáját, és a zene ritmusát alkalmazva a fogantatástól a születésen át a születés utáni pár napig követjük végig életünk kezdetét. Nem minden kezdetnek kell nehéznek lennie! Az újjászületés folyamata arra is jó, hogy jobban megértsük szüleinket, a velük való kapcsolatunkat, és elengedve minden bántó, negatív érzelmet, felszabadulva, újjászületve folytassuk életünket.

A születés az első lépés Földi életünkbe, majd elinduluk Földi utunkon, amelyen számos nehézséggel is találkozunk. Gyermekként sokszor nem értettük, vagy félreértettük szüleinket, és a többi felnőttet, s most felnőttkorunkban sokszor nem értjük, vagy félreértjük a gyerekeket. Hogy jobban megismerjük önmagunkat, ahhoz jobban meg kell ismernünk Belső Gyermekünket. Az esetleges gyermekkori traumákat, sérüléseket feldolgozva, elengedve, sebeinket begyógyítva és Belső Gyermekünket felnevelve, egy boldogabb, szeretettelibb kapcsolatot tudunk kialakítani saját magunkkal, és a minket körülvevő világgal.

Felnőttként sokan erőlködve próbálják megoldani problémájukat. Aki viszont vállalja, hogy szembenéz a problémáival, meglepve tapasztalja, és veszi tudomásul, hogy a gyermeki játékosságot és kreativitást felelősségteljes felnőttként is könnyedén tudja majd használni, problémái megoldására. Csak emlékeznünk kell a bennünk lévő csodálatos gyermekre.

2006. május 21-én Rebirting foglalkozással kezdődően, Belső Gyermek témában, hat alkalmas csoportos transzlégzés foglalkozást tartok. A tanfolyammal kapcsolatos részletek a Spirituális honlapon találhatók.
Kabany Csilla
okleveles légzésterapeuta és spirituális választerapeuta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1133 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x