Nyilvános önkéntes véradás
Címlap / Kütyü és tudomány / Nyilvános önkéntes véradás

Nyilvános önkéntes véradás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A Magyar Vöröskereszt Vérellátó Központjának nagy szüksége van az önkéntes véradókra, 

A Magyar Vöröskereszt Vérellátó Központjának nagy szüksége van az önkéntes véradókra, hiszen tapasztalataik szerint a kórházak a nyári időszakban folyamatosan kifogynak az életet mentő és adó vérből. Ennek oka, a szabadságolások a rendszeres véradást szervező helyszinek számát csökkenti, s megcsappantja a résztvevők létszámát.

2006. július 28-án reggel 9:00 órától Cím: Budapest VII.kerület Erzsébet körút 5. a Szcientológia Egyház Dianetika Központjába települ ki pár órára a Vérellátó központ stábja. Mindenkit szeretettel várunk.

"Az egyház közönséget fogadó területén szervezett nyilvános véradás nem az első" -tudtuk meg az egyház Közönségkapcsolati vezetőjétől- az elmúlt években rendszeresen számíthattak a segítő együttműködésükre Magyar Vöröskereszt Vérellátói. Ez a fajta kezdeményezés is közel áll a szcientológusokhoz, hiszen Ők valóban tevékenyek és sikeresek a környezetükben az optimálistól eltérő dolgok javításában, nem véletlen a szlogen: "Bármi is a probléma, mindig lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban" Most ebben a véradó akcióban is fontosnak tartjuk, hogy jelen legyünk és segítsünk, mert képesek vagyunk rá. Nem takarjuk el a szemünk elöl azt a tényt, hogy az emberéletet sokszor a gyakorlott életmentő és a gyors cselekvés mellett, az a pár csepp jelenti."

Vannak olyan csoportok akik odafigyelnek, aktivak, s mint köztudott ezek a csoportok is egyénekből épülnek fel. Mi a különbség közöttük? Ha aprólékosan megfigyeljük megtaláljuk a választ. Itt mint részlet, de nagyon fontos adat, hogy a vért adni szándékozók hozzák magukkal a személyi igazolványukat és a TAJ kártyájukat. Ez feltétlenül szükséges ahhoz, hogy segíthessenek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1453 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x