Tóth Ilona: Szerepjáték: 3 bemutatkozás
Címlap / Mesék / Tóth Ilona: Szerepjáték: 3 bemutatkozás

Tóth Ilona: Szerepjáték: 3 bemutatkozás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-21

Én a tükör vagyok (vagy talán az arcom tükör). Akik belém lesnek, azt látják, amilyennek én látom őket. Ámde megfordítva az oldalakat, mert kissé álságos vagyok. 


Rendezvénynaptár
- Én a sárkány vagyok, nagyanyámtól örökölt jogon. Hagyomány szerint a család központját barlangként őrzöm. Tüzet fúvok, és a betolakodókat elrémisztem. Többnyire nyugati sárkány vagyok, félelmet keltek. Időnként mégis kiderül, hogy titokban keletről származom. Onnan, ahonnan a csodák születtek. A keleti sárkány teljesen mást jelent, a nyugodt bölcsesség megtestesítőjét. Nyilván a nagymamám volt olyan. Azt sem mondom, hogy teljesen keleti típus vagyok, mert a Kárpát-medencében erősen keveredtek a sárkányvér-csoportok. Így hát érzékeny vagyok, gyorsan reagálok, és időnként elkapkodom a dolgokat. Aztán megbánom, ha valakit megperzseltem.

- Én a szivárvány vagyok, ezerszínű. Könnycseppjeimben más sorsát siratom, magamét íves fénynyalábbá ékesítem.

- Én a tükör vagyok (vagy talán az arcom tükör). Akik belém lesnek, azt látják, amilyennek én látom őket. Ámde megfordítva az oldalakat, mert kissé álságos vagyok. Azt nem látják szerencsére, amilyen én vagyok, annyira elfoglalja őket a saját látványuk. Unalom-szürke foncsor a hátam, és a furnér alatt penész csírák virítanak. Ha szembe ragyog a nap, metszett szélemen szivárvány csíkok táncolnak. Öreg fa keretem már ötven éves. Avítt, foltos diófa réteg takarja az esztergált tartókat. Néhol a repedésen át előkandikál a vázamat alkotó dibdáb faanyag. Játszom a tárgyakkal. Ha nem néznek rám, összekeverem a szoba berendezéseit. Prizmaként, sőt kaleidoszkópként működöm. Mire belém pillantanak, rendet rakok. Néha nagyon gyorsan kell ám megtennem. Ha elkésem, hirtelen homályba burkolódzom, mintha poros lennék. Mire elkezdenek megtisztítani, marad elég időm összeállítani a valóságot.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1034 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x