HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14
Címlap / Nasira / Sült barack ricottával és pirított kaláccsal

Sült barack ricottával és pirított kaláccsal

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14

Könnyű, nyári desszert, elkészíthetjük előre, csak a barackot tálalás előtt készítsük el, langyosan tegyük a poharakba. Most hogy a barack szezon közepén vagyunk, az árusoknál a különböző fajtákból válogathatunk. 

 

Elkészítési idő: 35 perc

4 kemény őszibarack
20 dkg ricotta (vagy krémtúró)
4 szelet édes kalács
2 evőkanál vaj
2-3 evőkanál méz
2-3 evőkanál porcukor
2 evőkanálnyi csoki lencse
1-2 teáskanálnyi vaníliás cukor
Tálaláshoz 4 kisebb üvegpohár.

1. hámozzuk meg a barackokat, vágjuk kockákra. A ricottát keverjük ki a vaníliás cukorral és a porcukorral.

2. Serpenyőben olvasszuk meg a vajat, adjuk hozzá a mézet, és melegítsük habzásig. Keverjük bele a barack kockákat, és pároljuk pár percet.

3. Pirítsuk meg a kalácsokat, és vágjuk kockákra. Tegyünk minden pohár aljára a kalácsból. Kanalazzunk rá a ricottából egy réteget.

4. A barackot hűtsük langyosra, és tegyünk minden pohárba belőle, egyenletesen elosztva. A tetejét díszítsük csokilencsével.

Jó étvágyat hozzá!
Somogyi Zoltán „Max” receptje
További finomságok a www.maxkonyhaja.hu oldalon







 
 
[ 1077 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x