Ókori pornó
Címlap / Őrület / Ókori pornó

Ókori pornó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Ókori orgiákat megörökítő, fürdőket díszítő freskókra bukkantak nemrégiben a pompeji ásatásokat végző régészek.  

Ókori orgiákat megörökítő, fürdőket díszítő freskókra bukkantak nemrégiben a pompeji ásatásokat végző régészek. A tudósok megdöbbenten fedezték fel, hogy az ókori római szokásoktól eltérően a pompeji termákat a nők és férfiak közösen használták, a fürdésén kívül más élvezeteket is habzsolva.

A pompeji ásatások közben talált, épen maradt freskók első ránézésre nem lepték meg a régészeket, hiszen az ásatások kezdete óta az egykor lávával elöntött város feltárásán szorgoskodó archeológusok nem egy alkalommal bukkantak erotikus jelenetekre. Ami most azonban mindenképpen újdonság, az az a tény, hogy a freskók Pompeji legnagyobb fürdőjének falát ékesítik.

A belső felépítését tekintve korszerű, a modern fürdőkre meglehetősen hasonlító kétemeletes komplexum udvarára a szaunán, hideg- és melegvizes fürdőn kívül az ókori építészek egy egyedülálló melegvizes medencét is építettek, amelyek mellett – eltérően az eddigi feltárásoktól - a régészek közös férfi és női öltözőket találtak.

A szakértők szerint ezekben a részekben leginkább a pompeji párocskák élvezhették a fürdőzés örömeit, és minden jel szerint sok minden mást is - a falakon díszelgő freskók alapján. Ha hiszünk a megörökített jeleneteknek, kiderül, hogy a fürdők látogatói igen komoly és szakszerű szexuális szolgáltatást is kaptak, az épület közepében pedig valószínűleg egy bordélyház működött.

Bővebben: Mozaik
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7042 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x