88 ezer ember figyelte a T4XI-t
Címlap / Őrület / 88 ezer ember figyelte a T4XI-t

88 ezer ember figyelte a T4XI-t

Forrás: SPI
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Gérard Krawczyk, a Taxi-filmek rendezője öt napja hivatalosan is elindította legújabb sikervárományos alkotását, a Taxi negyedik részét (T4XI), amelyre az elmúlt napokban több mint 88 ezer ember volt kíváncsi.  

A rendező, aki dirigálta már Jean Nerot a Wasabiban, Penélope Cruzt a Tulipános Fanfanban, immár negyedjére állította kamera elé a francia rendőrök rémét (mind a filmben, mind magánéletben), Samy Naceri-t és a négybalkezes csendőrőrs ismert arcait.

A forgatókönyviró és producer Luc Besson barátja, Krawczyk Magyarországon járt, hogy hivatalosan is megnyissa filmjének premierjét. „Másodjára vagyok Magyarországon, de úgy érzem, érdemes lesz ide még többször is eljönni. Az emberek nagyon rendesek, segítőkészek és jó velük beszélgetni” – nyilatkozta a rendező, akinek már azt az ötletet is feldobták, hogy nálunk forgassa a következő részt! Népszerűségét növelte, hogy magyarul szólt a közönséghez, amelyet kitörő tapsvihar követett.

Krawczyk Taxi-jai a legnézettebb európai filmek Magyarországon, és úgy tűnik, népszerűségét ezúttal is igyekszik tartani, hiszen az első öt napban már több mint nyolcvannyolcezer ember nézte meg a legújabb alkotást, amelyben a családapává lett Daniel és Emilien lehetetlen helyzeteit láthatjuk akciójelenetekkel és sok-sok humorral fűszerezve. Aki jót akar nevetni, kikapcsolódni, kövesse a csodajárgányt, „Általános riadóóó”!

(SPI)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 632 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x