Én meleg vagyok, és te?
Címlap / Őrület / Én meleg vagyok, és te?

Én meleg vagyok, és te?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Szeretnél előbújni, csak még nem tudod, hogyan? Egy pályázat, ami neked is segíthet. Ha más vagy, és mégsem vagy más. 

www.melegvagyok.hu honlap pályázatot hirdet „Beszéljünk a melegségről!” címmel.
A Szimpozion Egyesület 2002 márciusában alakult meleg és biszexuális fiatalok összefogásával, s célja a meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű fiatalok közösségének szervezése emberi fejlődésük és jóllétük, társadalmi szerepvállalásuk érdekében. Az egyesület Pocok Klubjában beszélgetős, játékos esteket szervez kéthetente, de tevékenységei közt helyet kapnak kirándulások, szabadidős programok valamint oktatási-képzési programok is.

Tavaly decemberben a melegség elfogadásáért a Szimpozion Egyesület több meleg szervezettel karöltve új projektet indított. A „Bújj elő” kampány első pillére a melegvagyok.hu portál, ahol több előbújás történetet is olvashatnak a honlapra látogatók.

Az előbújás-project célja, hogy a tolerancia növelése mellett, a melegek őszintén és emelt fővel felvállalhassák és elfogadtathassák másságukat a heteroszexuálisokkal.
Ebben az „előbújásban” nyújt most segítséget e pályázat is, melyre olyan valós írásokat várnak a jelentkezőktől, amelyekben vagy egy meleg írja le saját előbújás-történetét, vagy egy kívülálló meséli el rokona vagy barátja előbújását.

Az elkészített írásokat CD-n a Szimpozion Egyesület, 1553 Budapest, Pf. 50. postacímre (jelige: „Beszéljünk a melegségről!”), vagy az info@szimpozion.hu e-mail címre lehet elküldeni.

A pályázati anyagok terjedelme maximum 2 gépelt A/4-es oldal (3600 karakter) lehet. A legjobb valós előbújás-történetek szerzői könyveket, videokazettákat, DVD lemezeket, újság-előfizetéseket és egyéb ajándékokat kapnak, valamint írásaik felkerülnek a www.melegvagyok.hu honlapra.


További információ: a Szimpozion Egyesület telefonszámán (06-30-595-8174; mindennap 10 és 20 óra között) vagy az info@szimpozion.hu címen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4117 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x