Szilveszter éjjeli mobil-anomáliák
Címlap / Őrület / Szilveszter éjjeli mobil-anomáliák

Szilveszter éjjeli mobil-anomáliák

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Vajon mi a teendő, ha az idén Szilveszter éjjelén mégis telefonálni támad kedvünk? Vajon bírni fogják-e a nagy szolgáltatók az extra terhelést?  

"Ma van az óévnek legutolsó napja - ezt hirt ma minden lélek SMS-ben kapja" - ez is csak egy azok közül a szilveszteri SMS-ek közül, amikkel az emberek egymást bombázzák a vidám hangulat hevében -terhelve ezzel a hálózatokat, és hízlalva - ugyan bevallásuk szerint nem túl magas összeggel - a szolgáltatók kasszáját.

December 24-én közel hétszer több SMS-t és ötször annyi MMS-t küldtek a T-Mobile-osok, mint egy átlagos hétköznapon- adta hírül az [origo]. A Pannon és a T-Mobile ezért kiemelten készül a szilveszteri rohamra. A Pannonnál a másodpercenkénti képüzenet (MMS)-áteresztő képességet az év közben alkalmazott több mint 280 százalékára bővítették, és a társszolgáltatók felé is növelték a sávszélességet. A mobilszolgáltatók bevételei egyébként - bevallásuk szerint - nem ugranak meg olyan mértékben az év utolsó időszakában, mint ahogy azt az átlagfelhasználók januári telefonszámlájuk alapján gondolnák. Mégis érdemes átgondolni, mi az ami tényleg lényeges, és vajon mindenképpe minden létező ismerősünknek fontos-e elküldeni azt a bizonyos aktuális viccességet, amit egy jó havertól kaptunk.

Elő a mobilod, megmondom, milyen vagy >>>

Ha úgy érezzük, hogy igen, akkor ne várjuk meg vele az éjfélt - ekkor a legleterheltebb ugyanis a hálózat - inkább küldjünk üzenetet úgy 10 óra körül. várhatóan akkor még a barátok is józanabbak, és talán még nem csömörlöttek meg az SMS-ektől, sőt még fogadni is tunak.

Íme egy tipp, ami ide való:

Igaz, hogy még nincs itt az év vége,
De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg stabilan állok,
Boldog Új Évet Kívánok!

Poénos szilveszteri SMS-ek >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1316 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x