Mindenki bárcás lesz Amerikában!
Címlap / Őrület / Mindenki bárcás lesz Amerikában!

Mindenki bárcás lesz Amerikában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Szex? Előbb mutasd a bárcádat, édes! Ez a párbeszéd az USA-ban, az interneten zajlik, nem a múlt század eleji pesti utcasarkon. A bárcát kiváltani minden társkereső laphoz kötelező lesz!  

December elsejétől „biztonságos szex” igazolványt kell felmutatnia azoknak az amerikaiaknak, akik közösségi és randi oldalakra regisztrálnak fel.

Az igazolvány megszerzéséért két kritériumnak is meg kell felelni az online oldalakon barangolóknak:
- egyrészt el kell érni a nagykorúságot,
- másrészt részt kell venni egy laboratóriumi vizsgálaton, melynek során az öt leggyakoribb szexuális úton terjedő betegséget - HIV, herpesz, klamídia, gonorrhea és szifilisz – tesztelik.

A feltételek tehát nagyjából azonosak az egykori örömlányok működési könyvének kiváltásával. Ez volt ugyanis a bárca, vagyis régies szóval engedély! Ez ment át a köznyelvbe, mint "bárcás kurva" kifejezés.

A tesztek eredményeit felrögzítik a kártyára, így az online megismert partner teljesen biztos lehet abban, hogy felhőtlenül bonyolódhat akár szexuális kapcsolatba is az illetővel. Mert úgy látszik, a szó már tényleg nem elég ...

Sőt, mi több, a kártyának lesz online változata is, amelyet a kártyatulajdonosok a közösségi oldalukon is közzé tehetnek. Csak egy pillanatra képzeljük el, amint iwiw adatlapunkon kedvenc kiskutyánk, családi fotóink és barátaink képe közé beékelődik biztonságos szex igazolványunk képe is. Hűha...

Azt hihetnénk, hogy ez a lehetőség sokakban ellenérzést kelt, ám mindezt megcáfolni látszik a tény, miszerint eddig közel 15.000-en jelezték érdeklődésüket a kártya iránt.

-kv-

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3563 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x