HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24
Címlap / Őrület / Mezítláb a parkban - szex és Amszterdam

Mezítláb a parkban - szex és Amszterdam

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24

Szex és Amszterdam? Bizarr hely, vagy a szabadság tökéletes megvalósulása? Döntsd el magad! 

 

Hollandia a szabadság mintaképe, Amszerdam a szabadság fővárosa. Valószínűleg nem így gondolja az a szervezet, amely néhány évtizeddel ezelőtt létrehozta Christiániát a drogföldet, a pszichedelikus szerek paradicsomát, arra gondolva, hogy a holland törvények túl szigorúak hozzájuk. A kis csoport ki is vált, és földjükön, az alig kis falunyi országban szabadon fogyasztanak tudatmódosítókat az ott élők. Természetesen a bevándorlókra, átutazókra ugyanúgy saját nemzetének törvényei vonatkoznak külhonban is, így ezekről nem árt tájékozódni!

 

Hollandia ennek ellenére a piroslámpás negyedek csúcsa, a café shopok és új ötletek szülőanyja. Egy forgalmas parkban Amszterdam szívében ezentúl érdekes szabályhoz kell alkalmazkodniuk a kíváncsi járókelőknek, és a helyieknek is, természetesen.A négylábú tulajdonosok ugyanis nem vihetik be állataikat a területre, mint korábban, azonban a park vélhetőleg nagy látványosságnak néz elébe, mivel a nyilvános szex a parkban, engedélyezett lesz. Ezért ha kutyagumi mentes, de izgi kalandra vágysz a zöldben és szeretnéd, hogy közben sétálók tucatjai bámuljanak, irány a szabadság városa! A szabály szeptemberben lép életbe.

 

Fodor Kata
 
 
[3206]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x