Plusz egy Harry Potter!
Címlap / Őrület / Plusz egy Harry Potter!

Plusz egy Harry Potter!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

Még tovább izgulhatunk Harryért a mozikban. A rajongók nagy örömére, a sikersorozat befejező kötetének filmváltozata nem egy, hanem két részben kerül vetítésre majd a mozikban.  

A nagysikerű könyvsorozat szerzője, J.K. Rowling jóváhagyta a filmgyártók indítványát, mely szerint érdemes volna a "Harry Potter és a halál ereklyéi" c. regény filmváltozatát két részben elkészíteni.

Daniel Radcliffe az ifjú főszereplő úgy nyilatkozott, hogy ez a döntés elkerülhetetlen volt. Ez az egyetlen módja annak, hogy ne kelljen kivágni az izgalmas könyv jeleneteinek egy részét. Míg az előző köteteknél a sokszálon futó mellékcselekmények kurtítása kivitelezhető volt, addig a befejező résznél erre nincs lehetőség. Itt minden jelenetnek jelentősége van, és ha eltávolítanák a filmből, úgy értelmét vesztené a film.

Természetesen a filmkészítők ezen döntésének egyértelmű következménye, hogy még nagyobb bevételre számíthatnak majd a film mozivászonra kerülésekor. A producer elmondása szerint viszont a hetedik rész felbontásának oka, csak és kizárólag a jobb megvalósítás célját szolgálja!

A hetedik Potter film 2010 novemberében, míg a nyolcadik egyben befejező rész 2011 májusában tekinthető meg a nagyközönség részéről a mozikban.

dn

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1390 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x