Öreg kutya - nem vén kutya!
Címlap / Őrület / Öreg kutya - nem vén kutya!

Öreg kutya - nem vén kutya!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Milyen speciális igényei vannak egy öregedő kutyusnak? Miben számíthatsz az örökbefogadott ebekre? 

Ismét kutyus örökbefogadó napok kerülnek megrendezésre a hétvégén. Már nem csak a fővárosban, hanem országszerte egyre több a civil, vagy állatvédő kezdeményezés az ebek és sokszor mellettük egyéb házikedvencek gazdikeresésére. A budapesti, kamaraerdei esemény mellett, párhuzamosan Kecskeméten is megrendezésre kerül egy örökbefogadási nap. A program azért is különleges alkalom, mert közelebb hozza a négylábú kedvenceket, gondolatban, megértésben az emberekhez. A gazdik tájékozódhatnak, kérdezhetnek és minden részletre választ is kapnak egy ilyen hétvégén, így pl. az idős állatok gondozásával kapcsolatban, akik ugyanis még kiváló házörzők, kis-eb nevelők, és a család hű barátai lehetnek, pusztán specilis bánásmódra van szükségük! Sokszor tapasztalják az állatokat gondozók, hogy egy-egy idősebb példánytól a gazdik kegyetlenül megszabadulnak és értetlenül állnak a jelenség előtt, az öreg kutyusok ugyanis gyakran fitt, és segítőkész, sőt tapasztalt, gyakorlott ebek, akikre az egész család számíthat!

Azok is infomálódhatnak, akik még nem határozták el magukat egyetlen kedvenc mellett sem, de komolyan veszik ezt a felelősségteljes döntést és tudásuk gyarapításával szeretnének felkészülni a nagy napra.

Öreg kutya - nem vén kutya!
2008 március 29-én szombaton 9 órától a XI. kerület Kamaraerdei réten idős kutyák örökbefogadó napjára várják a gazdijelölteket. A programot mentőkutyás bemutató, és érdekes vetélkedők színesítik, a kutyák tartásához a FelicaVet rendelő orvosai adnak tanácsot.
Rendező: Alapítvány az idős és sérült állatokért
www.idosallatok.hu

Örökbefogadó és aktivistanap Kecskeméten!
2008 március 29-én szombaton 10 órától a kecskeméti Mentsvár kutyáinak keresnek gazdit tanácsadással és színes programokkal egybekötött örökbefogadó napjukon.
Rendező: Mentsvár az állatokért
www.mentsvar.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x