Egy próbafülke titkai - Te mit csinálnál odabenn?
Címlap / Őrület / Egy próbafülke titkai - Te mit csinálnál odabenn?

Egy próbafülke titkai - Te mit csinálnál odabenn?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Egy próbafülke képes beindítani az ember fantáziáját. Állapota pedig sokmindent elárul a boltról.  

 

Lehet az áru akármilyen divatos, olcsó, trendi, ha a próbafülke koszos, lepukkadt, akkor a kiválasztott ruci marad a boltban. Velem ellentétben.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én a butikokat mindig a próbafülke alapján tesztelem. Kedvenc szórakozásom ez, sosem mulasztom el látogatásomat tenni egy hívogató próbafülkében, akkor is, ha éppen venni nem akarok. Valahogy vonzanak a próbafülkék. Olyan izgi behúzni a függönyt, és elképzelni, hogy bármit csinálhatok, nem látnak, pedig csak egy vékony anyag választ el a külvilágtól.

Vagy még érdekesebb, ha sikerül egy-egy pillantást lopni abba a fülkébe, ahol van valaki, aki nem is sejti, hogy…

A kínálat mellett nézd a fülkét is!
Nekem az üzletek leglátványosabb kínálata nem a csili-vili ruha, hanem a fülkék. Ráadásul egy fülke mindent elmond magáról az üzletről is. Ha piszkos, rosszul megvilágított, már fordulok is ki. Túl szűk? Smucig bolt. Én szeretem királynőnek érezni magam, és egy királynőnek hatalmas trónterem jár! Nem ér végig az ajtó? Igénytelen nyilvános vécé érzés. Az ember felöltözve is meztelennek érzi magát benne. Nincs benne szék? Akkor ezek gyorsan meg akarnak szabadulni tőlem. Csak elöl van tükör? Úgy mégis, akkor honnan látom, hogy áll a ruha a formás popsimon? Bent vannak az előttem próbált ruhák? Az meg, mintha használt ágyba feküdnék.

Az igazi próbafülke tágas, fényárban úszik, minden oldalán tükrös, gyönyörű, nehéz selyemfüggöny takarja, kényelmes szék, polc, akasztó van benne, pihe-puha szőnyeg, és az egész makulátlanul tiszta. Színében, hangulatában, anyagaiban, formáiban az üzletet tükrözi. Lehet elegáns, sportos, szexi, extravagáns, ötletes kiegészítőkkel, különleges meglepetésekkel. Az ilyen fülke vonz, ebben élvezet öltözni, vetkőzni, az ember már csak ezért is visszajár, ha nagyon kedvére való a hely, akár nem is egyedül. Mert ugye, egy fülkében sok  minden történhet. Én már csak tudom!


 
 
[ 1250 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x