Jogsi nélkül 350 felett!
Címlap / Őrület / Jogsi nélkül 350 felett!

Jogsi nélkül 350 felett!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lehet-e autót vezetni jogosítvány nélkül? Igen, persze, Forma-1-es versenyautót! 

Kevesen gondolnánk arra, hogy egy Forma-1-es jármű felett is uralkodhat valaki jogsi nélkül. Miért ne vezethetnénk versenyautót? Hiszen a versenypályán nem kell betartani a KRESZ előírásait! Nincsenek jobbkezes kereszteződések, és a végén általában az örül, akinek leginkább sikerült megizzasztania a trafipaxot.

Így van ezzel Lewis Hamilton is, akinek a tavalyi évben jó néhányszor sikerült ez a bravúr a versenypályán… és azon kívül is. Legutóbb aztán nyakon is csípték Franciaországban, ahol közel 200 km/órával repesztett az autópályán, és hogy-hogy nem a helyi zsaruk sikeresen el is csípték. Talán szerződtették Kimi Räikkönent. No azért aggódniuk nem kell a fiatal brit kedvelőinek, hiszen bár elkobozták a jogosítványát, és megbüntették 600 Euróra is, azért a versenypályákon továbbra is láthatjuk majd a tehetséges „másodévest”, aki reményei szerint idén javítani tud a tavalyi – amúgy kezdőként nem is rossz – eredményéhez képest.

Annál is inkább, mert főnöke a képen látható sportkocsit ajánlotta fel trófeaként, ha idén sikerül elsőként végeznie a végelszámolásnál mind neki, mind csapatának. A 680 lóerős 6 literes V12-es erőforrással ellátott McLaren F1 LM típusú gépcsodából csupán 5 darabot készítettek az 1995-ös Le Mans-i 24 órás versenyen elért elsöprő győzelem emlékére. A géppel ifjú titánunk akár 362 km/órás sebességgel is száguldhat… ha addigra visszakapja a jogosítványát.

Ha száguldozni nem is akarsz, attól még a bravúros parkolást kipróbálhatod!>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 941 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x