Te jófej vagy ha iszol?
Címlap / Őrület / Te jófej vagy ha iszol?

Te jófej vagy ha iszol?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az alkoholtól vagy önmagadtól kedvel környezeted. Oldódsz vagy kidőlsz tőle? Légy te is egy napra jófej! 

Felelősek vagyunk egymásért. 2007-ben 150 halálos, 1023 súlyos és 1681 könnyű sérülést okozott az, hogy nem láttuk be, az alkohol csökkenti a reakcióidőt, hogy nem hívtunk taxit, ha vendégül láttunk valakit és koccintottunk is vagy nem figyelmeztettük barátunkat ha vezet, alkoholmentes italt igyon. 2008-ban vállaljuk ezt a felelősséget!

Európa szerte egyre több civil és állami szervezet, egyesület és intézmény ismeri fel, hogy a közlekedésbiztonság nem kizárólag az utak és a KRESZ felügyeletével megbízott szervek feladata, hanem közös társadalmi felelősség. A Magyar Sörgyártók Szövetsége elsősorban a riasztó közúti baleseti statisztikák miatt négy éve rendezi meg JÓFEJ-nek, azaz Józan Felelős Járművezető-nek keresztelt kampányát. Az egész nyáron zajló rendezvények célja, hogy mindenkiben – legyen rutinos vagy kezdő járművezető – tudatosuljon az autóvezetés felelőssége. A kampányhoz – felismerve a probléma jelentőségét – az elmúlt években több társadalmi szervezet, hatóság és gazdasági társaság is csatlakozott. A széles összefogásban megvalósuló kezdeményezés egy sajnálatosan jól ismert jelenség, a buli utáni ittas vezetés veszélyeire figyelmezteti a fiatal korosztályt, hangsúlyozva egyúttal a felelős autóvezetés fontosságát.

HarmoNet tipp: Szex és pia >>

2008. április 25-étől több Budapest nagyobb szórakozóhelyein és vidéki fesztiválokon találkoznak majd a fiatalok a szövetség figyelemfelkeltő akcióival. Szórakozóhelyeken a hoszteszek  „Jófej” feliratú karkötőt adnak az autóval érkezőknek, amivel jelzik, hogy arra az estére a sofőrök felelősséget vállaltak a társaságért, azért hogy mindenkit épségben hazafuvaroznak. A sofőr természetesen vállalja, hogy nem iszik alkoholt az este alatt, amit távozáskor a hoszteszek ellenőriznek is. Felelős magatartásáért, az autózással és a kampánnyal kapcsolatos ajándékokat kap. Azokat, akik mégis alkoholt fogyasztottak, a hoszteszek megkérik, hogy ne üljenek volán mögé, figyelmeztetve őket arra, hogy nemcsak saját, de társaik testi épségét is kockára tennék.

HarmoNet tipp: Italos játszmák >>

A kampány részleteivel kapcsolatban a www.jofej.info.hu weboldal ad bővebb tájékoztatást.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x