Megvan a Pokol kapuja!
Címlap / Őrület / Megvan a Pokol kapuja!

Megvan a Pokol kapuja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Lángoló, mély szörnyeteg. 35 éve létezik, de szinte senki sem ismeri!  

35 éve létezik, mégis csak kevesen tudnak róla. A Pokol kapuja egy különleges helyszín Üzbegisztánban, Darvaz közelében. A pokol kapuja természetesen az emberi kéz alkotta természeti létesítmény. Erdetileg földgáz kitermelést szerettek volna végrehajtani, de a helyszín veszélyessé vált, a geológusok aligha nem hibáztak. A helyszín egy az egyben berobbant és azóta folyamatosan ég a kitermelési hely tölcsére. Egy újabb helyzet, egy újabb bizonyíték, hogy az emberi tudomány akármilyen fejlett is, a természet keringésébe jobb ha nem avatkozik be.

Mondák persze keringenek róla, nem is egy, senki sem tudja, hogy mi rejtőzik a mélyedés legalján, a Föld gyomrában. A helyszín gyalogosan is megközelíthető, biztonságos, hiszen a feltörő földgáz megállás nélkül ég. Eloltani képtelenség, sőt nem is lenne biztonságos, az égés ugyanis a leghatékonyabb hatástalanítása a feltörő gázoknak. Természetesen szívfájdító, hogy miközben a Föld energiakészletei kiapadóban vannak, fölgáz köbméterek párolognak el a semmibe.

HarmoNet tipp: Szerződés az ördöggel >>

A Pokol Kapuja ma turistalátványosság, mesés tünemény, amely éjjel a legszemetgyönyörködtetőbb. A helyszín egyébként a Földanya egyik energiapontján található, ahogy az energiavonalak is egybeesnek a Föld törtésvonalaival, a földgázösvényekkel s kőolajlelőhelyekkel.

Harmonet tipp: Távozz tőlem Sátán >>

Fodor Kata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5441 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x