Fűtetlen, jeges szobák ellen túlfűtött, forró vágyak
Címlap / Őrület / Fűtetlen, jeges szobák ellen túlfűtött, forró vágyak

Fűtetlen, jeges szobák ellen túlfűtött, forró vágyak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-05

Ha nem volt elég a tél, akkor irány a Sarkkörön túlra. Modern jégszálló várja a hűlni vágyókat. Vigyázat! Radiátor nincs, hideg viszont van! Érdemes forrón összebújni! 

 

A sarkkörön túl télidőben - ami elég sokáig tart arrafelé - speciális
Szállás lehetőségeket kínálnak mostanában az igazán ínyencek számára. A módszer nem számít újdonságnak, hiszen az eszkimók hosszú idő óta építik iglu nevű jégkunyhójukat hagyományos technikával.

A modern szállásadók Skandináviában az ősi technikát használva emelik a jégfalakat, hogy szobákat, bárokat, recepciós pultot kialakítva egész kis szállodát építsenek jégből és hóból. A szokatlan környezet újdonságként hat az utazók számára, és felejthetetlen élményt nyújt, semmivel össze nem hasonlíthatót! Az épületet természetesen minden évben meg kell újítani, hiszen a meleg érkeztével az építőanyag halmazállapotot vált, de a hosszú  hideg télen át megfelelő hajlékot nyújt a különleges élményekre vágyó "megfáradt" utazóknak.

Európa legészakibb jégszállodája Finnországban található.
Csupán 250 km-el délebbre a kontinens legészakibb pontjaként ismert Nordkapp-tól. A 2000 négyzetméteres komplexumban 30 szoba található, ahol a bútorok is jégből vannak. A bárban jégpoharakban szolgálják fel az italokat, az ágyakat vaskos puha szőrmék borítják, a vendégek hálózsákokban alszanak, a falakat pedig jégszobrok díszítik. Az épületet évente más-más stílusban építik újjá, fő a változatosság.

Kanadában szintén jégből épített hotelt emeltek hasonszőrű lelkes építészek, amihez 5000 tonna jeget és 15000 tonna havat használtak fel. A szállóhoz kápolna is tartozik, ahol esküvőket is szoktak tartani. A 2000-es nyitáskor még csak 22 ágyas építmény mai változata már 85 vendégnek nyújt szálláslehetőséget. Falai átlagosan 1-2 méter vastagok, magasságuk néhol eléri az 5 méteres magasságot is.

Kelet-Európában először a Fogarasi Havasokban építettek hasonló téli szálláshelyet 2034 m magasságban, ami közel 150 ember számára biztosít ideiglenes hajlékot.

Egy fagyos este ellenszere: Forró csókok>>>

Ha nincs ki feltüzelje benned a vágyakat, akkor regisztrálj itt!>>>


 
 
[ 2991 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x