Emberbőrbe bújt állatok?
hirdetés
Címlap / Őrület / Emberbőrbe bújt állatok?

Emberbőrbe bújt állatok?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A pigmeusok nem emberek. Legalábbis ezt állítják róluk a Közép-Afrikai Köztársasában. Az afrikai őserdőben élő apró emberek kőkorszaki szinten állnak a civilizációs fejlettséget tekintve. 


Rendezvénynaptár

Pontosabban egyáltalán semmi közük a civilizációhoz. Úgy élnek, ahogy az ősemberek élhettek évmilliókkal ezelőtt. Kizárólag gyűjtögetésből és vadászatból tartják fent magukat, néhány egyszerű eszközük van, ruhát, ékszert nem viselnek. Testüket hegekkel tetoválják, fogaikat hegyesre csiszolják. Nem építenek falut, egyszerű kunyhójukat néhány levél alkotja. Nem időznek sokáig egy helyen, állandó vándorúton vannak az őserdőben. Ezek az apró emberek még önmagukkal sem rendelkeznek: minden egyes csoportjuk egy bantu törzs fennhatósága alá tartozik, akik szinte rabszolgákként tekintenek rájuk.

Szerintük, és az állam szerint is a pigmeusok nem emberek, hanem állatok.
Nyers, gyakran romlott húst esznek. Ők a világ második legalacsonyabb népe: a felnőttek magassága kb. 130-140 cm. Rendkívül primitív életformát folytatnak, de nagyon ügyes vadászok. A kormányhivatalnokok szerint létfontosságú számukra, hogy az állatvilághoz sorolják őket, így ugyanis vadászhatnak elefántra, ami a fő táplálékuk, és az emberek számára az elefánt vadászat – lévén védett állatok – szigorúan tilos. Nos, így is fel lehet fogni…
 
 
[ 4844 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x