HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Őrület / Julia Roberts titkai - Kényes kisasszony nem használ szappant? Vajon a többi sztár?

Julia Roberts titkai - Kényes kisasszony nem használ szappant? Vajon a többi sztár?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Természetesség-sznobériát kapott, vagy csak elvesztette józan ítélőképességét? Julia érdekes vallomást tett intim szférájáról. 

 

Rendezvénynaptár

A természetesség, a természetes anyagok kultusza egyre jobban teret hódít napjainkban, és néha érdekes, néha vicces, néha akár visszataszító, néha pedig elgondolkodtató formában jelentkezik. Manapság például, civilizált körökben megdöbbentő lehet, ha valakiről kiderül, hogy nem használ dezodort, és a hónalja frissességét pusztán vízzel és szappannal éri el.

Szappant még csak-csak
Pedig a világsztárok világából is tudunk példát erre, ahogy nemrégiben Julia Roberts ezt bevallotta Oprah show-jában magáról. A beszámolója alapján egy kicsit úgy tűnik, maga is szégyelli ezt a tulajdonságát, de mindenesetre nem tudja rászoktatni magát a dezodorokra. Bejelentése a show-ban egyfajta coming outnak is értelmezhető, hiszen úgy nyilatkozott, hogy nem szívesen mondja ezt el sok embernek… Julia Roberts egyébként már máskor is bajba került hónaljápolási szokásai miatt, ugyanis régebben a borotválkozás sem volt állandó szokása. Mindez amerikában egy szupersztártól a 3. évezred köszöbén már-már szentségtörésnek számít. (Pedig lehet lenne mit tanulni tőle). Az esetben meglepő egyébként, hogy az eneagramm 2-es Roberts azért hiú, tetszeni, mindenkinek ragyogni vágyó, mégis miért enged meg magának ilyen kilengéseket? Vagy ez is csak a színjáték része, hogy jobban figyeljenek rá? Sikerült!

Pucéran az igazi
Egy másik vallomást hallhattunk a hippi korszak egyik nagy öregjétől, Keith Richardstól, nevezetesen, hogy nem hord alsóneműt. Egy olyan rock and roll szex-ikon, mint a Rolling Stones gitárosa, megteheti ezt, anélkül, hogy bárki felvonná a szemöldökét, sőt, több mint valószínű, hogy rengeteg fiatal fogja követni a példáját, mint ahogy már lassan fél évszázada teszik ezt újabb és újabb generációk. „A Divat többet foglalkozik velem, mint én a Divattal. Én csak viselem amit viselek és az emberek felfigyelnek rá.” – mondta Keith, amikor pedig arról kérdezték, hogy mi a legszexisebb dolog amit egy nő viselhet, erről is határozott véleménye volt: semmit.


 
 
[2114]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x