Variációk ágyra
Címlap / Őrület / Variációk ágyra

Variációk ágyra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Mit lehet kezdeni egy ággyal? Mindenkinek bizonyára van ötlete, de arra talán kevesen gondolnak, hogy versenyezzenek vele. 

Pedig a Kentucky Bed Derby keretében pihentagyúak évente hódolnak ennek a szenvedélynek. Alkalmanként 4000 látogató kíváncsi a látványosságra, ahol bajnoki, mókás kategóriában versenyeznek, de győztest avatnak szépség, szórakoztatás kategóriákban, és kiosztják a közönségdíjat is. Idén 5000 néző szurkolta végig a rekord indulószámmal büszkélkedő  versenyt, ahol 50 induló közül bajnoki kategóriában a Ford Louisville Assembly Plant csapata győzött, míg a mókás futamot az Integrity Manufacturing nyerte.

A versenyzők különféle ágyformájú guruló alkalmatosságokkal küzdenek a győzelemért, amiknek tetején a csapatok minden tagjának célba kell érnie. Az ágyakat irányítani elég nehézkes, de itt nem ez a lényeg, hanem az önfeledt szórakozás. Természetesen vannak, akik inkább a díszítésben állnak az élen, és olyanok is, akik a sebességre utaznak. Szerencsére mindegyik kategórián nagyot lehet mulatni.

Parkour - Az agyament extremitás>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 987 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x