Méregdrága illat
Címlap / Őrület / Méregdrága illat

Méregdrága illat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Imperial Majesty – a világ legdrágább illata. A Guinness-rekordok könyvébe is bekerült! Te adnál érte 40.000.000 forintot? 

Ennyibe kerül a világ legdrágább parfümje, pontosabban az üvege. Maga az illat nem is olyan nagy szám, ha azt vesszük, hogy egyszerű üvegben potom 470.000-ért már megvehető. Az igazi csemege maga a kristályüveg, ami arannyal és gyémántokkal díszített. Meg a név, ugyebár… Az illat alkotója Clive Christian, aki ezzel a művével2007-ben beírta magát a rekordok könyvébe.

Az ár természetesen a házhozszállítást is tartalmazza, ám mindössze tíz üveggel készítettek belőle, lévén az előállítás is rendkívül költséges, és valószínűleg még a leggazdagabbak sem fognak tolongani érte. Természetesen megrendelésre bármikor elkészítik, ha esetleg elfogyna.

A műremek leginkább kiváló reklámfogás volt a gyártó cégnek, valószínűleg ezzel több pénzt hozva a konyhára, mint a tényleges eladásokkal. Már ami az eredeti parfümöt illeti. Elkészítették ugyanis az olcsóbb, tizedébe kerülő változatot, amit már jóval többen megengedhetnek maguknak, és ebből aztán fogyott is rendesen! A csillagászati összegbe kerülő luxuskivitelű darabok meg majd szintén gazdára találnak idővel. Annyi bizonyos, hogy Clive Christian örökre beírta nevét a parfüm történelembe, és a legek könyvébe is.

HarmoNet tipp: Hozzád melyik parfüm illik legjobban? Megtudhatod a parfüm horoszkópból>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1607 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x