Indul a fergeteges verseny! Szavazz Te is a kedvencedre!
Címlap / Őrület / Indul a fergeteges verseny! Szavazz Te is a kedvencedre!

Indul a fergeteges verseny! Szavazz Te is a kedvencedre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Kik a legnagyobbak? A válasz nem várat sokáig magára. Az Olimpia évében nemcsak a sportolóink készülnek megmérettetni erejüket, hanem a magyar zeneszakma kiválóságai is megküzdenek a legjobbnak járó elismerésért. 

A VIVA COMET-díj immár nyolcadik éve a hazai popszakma legnagyobb volumenű elismerése, és egyben az elmúlt egy év zenei terméseinek megünneplése egy gigantikus showműsor és VIP-parti keretében. Ahogy a hazai élsportolók számára az olimpiai érmek, úgy a hazai előadók és együttesek számára a VIVA COMET-díj jelenti a visszaigazolást, hogy megérte életüket egy álomnak szentelni.


Június 12-én, a SYMA Csarnokban mindenki ott lesz, aki számít: zenészek, előadóművészek, a hazai sztárvilág krémje és azok, akik a színfalak mögött dolgoznak: a VIVA arcai és természetesen a zenecsatorna nézői, a nagyérdemű közönség.

Mely előadókra és együttesekre szavazhatunk idén?
A válasz nem várat tovább magára. 

A ’Legjobb együttes’ kategória jelöltjeiként: a Bon-Bon, a Fiesta, a Groovehouse, Josh és Jutta valamint a Magna Cum Laude versengenek a rajongók voksaiért.
A Groovehouse 2001-ben és 2006-ban is COMET-gömbbel térhetett haza a gáláról. Vajon még mindig olyan erős a rajongótáboruk?

Igazi dívák lettek az idei ’Legjobb női előadó’ kategória jelöltjei:
Bartók Eszter, Csézy, Kozma Orsi, Rúzsa Magdi és Szekeres Adrien között döntenek a közönségszavazatok.
Bartók Eszter és Rúzsa Magdi tavaly is az esélyesek sorában voltak, de Lola győzött. 2008 kinek az éve lesz?


A ’Legjobb férfi előadónak’ járó díj várományosai: Gáspár Laci, LL Junior, Majka, Mark és Puskás Peti lettek .
Mindegyik előadó óriási rajongótáborral rendelkezik, de most a beküldött SMS-ek száma megmutatja, hogy jelenleg ki a leges-legnagyobb sztár közülük.


A másik három kategória jelöltjeit a szakma választja ki.
2006-tól az egyik legizgalmasabb a ’Legjobb új előadó’ kategória, amely felől hagyományosan a VIVA szakmai zsűrije dönt.  - Azért nem szavaztatjuk meg ezt a kategóriát, mert fontos, hogy a tehetség, és ne a jelenlegi rajongótábor mérete adjon esélyt a jelölteknek. Óriási felelősség van a kezünkben, hiszen ezzel az elismeréssel egy karrierje elején lévő előadóművészt emelünk ki a többiek közül – foglalta össze Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója.  Szerencsére idén sem kellett sokáig kutatni az új belépők után: Alexandra, Anti Fitness Club, Bridge, Csézy, Széles Iza a hazai zenei paletta új tündöklő csillagai.

A VIVA minden évben díjazza a ’Legjobb videoklipet’ is figyelembe véve a kreativitást, a képi világot, az ötletességet és a színvonalat. Idén a zenecsatorna húsz kisfilmet talált alkalmasnak a jelölésre, közülük egy külső szakmai zsűri választotta ki az alábbi öt díjra esélyest: A stáb: Élünk, ahogy bárki! - rendező: A stáb/Indián;  Anti Fitness Club: Még vár ránk ez a Föld - rendező: Indián; Csézy: Szívverés - rendező: Tóth Gergely; Karányi: My Baby My - rendező: Ráday Dávid; Supernem: Generáció - rendező: Tokay Péter
Végül, de nem utolsósorban idén is a zenecsatorna döntése, hogy az EDDA illetve az R-GO után ki kapja a megtisztelő ’magyar könnyűzenéért VIVA COMET’ díjat. Annyi biztos, hogy leendő birtokosa legalább tíz éve meghatározóan jelen van a hazai zenei életben, de emellett a VIVA nézők körében is ismert és népszerű.

Gyere el Te is!
Egyelőre izgulhatunk, hogy kik lesznek a VIVA COMET 2008 nyertesei. Június 12-én viszont Te is ott lehetsz a díjátadóval egybekötött showműsoron a SYMA Csarnokban! Ha lemaradsz az élő show-ról, vagy újraélnéd megint az esemény másnapján (június 13., péntek) illetve szombaton és vasárnap (június 14., 15.) 19:00-től megnézheted a VIVA-n!

Induljon a legnagyobbak megmérettetése!

Szavazás: SMS küldésével a 1794-es számra, a következőket kell megírni:
COMET szóköz JELÖLT NEVE
Az  SMS küldés díja: bruttó 288 Ft. Egy SMS-sel egy jelöltre lehet szavazni. A szavazás időtartama: május 5-től június 8-ig.
Ajándékba megkapod a jelölt slágerének csengőhangját!

VIVA COMET 2008: fergeteges díjátadó show és az év VIP partija
Közel húsz top előadó és csapat készül majd különleges produkcióval a VIVA COMET 2008-ra, hogy mind a közönségnek, mind a tévénézőknek a lehető legigényesebb szórakoztatást nyújtsák. Természetesen a VIVA COMET számos meglepetést tartogat idén is: neves díjátadókat, fellépőket, különleges produkciókat, de ezeket még egyelőre nem árulják el a szervezők…

Helyszín: SYMA Csarnok (1143 Ifjúság útja 2., a Népstadion területén)
Időpont: 2008. június 12. (csütörtök) kapunyitás: 19:30, rendezvény kezdete: 20:00

VIVA COMET 2008 díjátadó show, bevonulás és afterparty a VIVA műsorán:
VIVA COMET 2008 adás június 13., 14., 15. 19:00-21:00-ig.
Jön a COMET!, azaz a sztárok bevonulásáról összeállítás péntek, szombat és vasárnap 18:30-19:00-ig.
COMET Afterparty beszámoló a szombati és vasárnapi adások végén lesz 21:00-től.

A VIVA COMET műsorvezetői

A gálaműsornak az utóbbi évek hagyományát követve, egy férfi és egy női műsorvezetője van, és legalább egyikőjük a zenecsatorna VJ-je. Tavaly Ada és Majka vezényelte le a díjátadót. A profi műsorvezetés mellett, Ada gyönyörű ruhakölteményekben felejthetetlen látványt nyújtott a színpadon.
Idén kik lesznek a műsovezetők? A tavalyi páros vagy új VIVA arc kapja a megtisztelő feladatot, esetleg külsős sztár bevonását is tervezik? A szervezők egyelőre meghagyják a találgatásokat, de hamarosan fény derül a titokra…  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4412 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x