Az aranylábú vörös ördög parádés játéka
hirdetés
Címlap / Őrület / Az aranylábú vörös ördög parádés játéka

Az aranylábú vörös ördög parádés játéka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Egy fantasztikus csapat még fantasztikusabb játékosa. Kerüli a reflektorfényt, botránymentes életet él, és nem tesz mást, mint játszik, passzol és gólokat lő. 

Nem olyan gólvágó, mint van Nistelrooy, nem keres annyit, és nem akkora sztár, mint Beckham, nem olyan fiatal, mint Christiano Ronaldo, nem olyan walesi, mint Giggs, nem olyan kopasz, mint Barthez, nem olyan magas, mint van der Sar, és nem olyan ronda, mint Stam.


Mindez jó néhány focistára igaz kerek e világon, de az már nem annyira sokra, hogy mindegyikükkel játszott egy csapatban. A Manchester United játékosa 1991 óta, a junior csapatban kezdett, majd ’93-ban felkerült a felnőtt csapat keretébe, ahol 1994 szeptember 21-én mutatkozott be egy Liga Kupa meccsen, ahol rögvest kétszer is betalált. 1998-óta stabil kezdő a Unitednél Sir Alex Ferguson kegyeltje, aki Thierry Henry kedvenc játékosa, és akit Cesc Fabregas a példaképének tart.
Ha elárulom, hogy ő lőtte a győztes gólt a Barcelona elleni BL elődöntőben, akkor bizonyára az is kitalálja, aki eddig még nem, hogy Paul Scholes-ról van szó. Íme a győztes gól:
 A vörös ördögök vörös hajú játékosa ismét rászolgált a szurkolók róla faragott rigmusára. „Paul Scholes Srores Goals!” (Paul Scholes gólokat rúg) skandálja az Old Trafford közönsége minden alkalommal, ha kedvencük betalál az ellenfél hálójába. És igen gyakran teszi ezt legnagyobb örömükre.

Több mint 100 gólt rúgott pályafutása során, és nem egy olyan parádésat, mint legutóbb a BL döntőt érő találatakor. Mi több, az a pletyka kering róla, hogy nem tud „lyukat rúgni”, azaz mindig eltalálja a labdát, holott a legnagyobb sztárokkal is előfordul, hogy néha mellérúgnak a lasztinak.

Apropó sztárság…
Scholes kerüli a reflektorfényt, felkel, munkába megy, játszik, letusol és hazamegy, 2004-ben még a válogatottságot is lemondta, hogy több időt tölthessen a családjával. Három gyermek édesapja, Saddleworth-ben, Manchester egyik külvárosában él. Nincsenek botrányai, nem szerepel reklámfilmekben, nem vigyorog szembe minden plakátról.

HarmoNet tipp: Veszélyben Ronaldo hírneve>>>

Ehelyett azt csinálja, amihez igazán ért
Játszik, passzol, és gólokat lő. Nemhiába nevezte nemrégiben Sir Alex a legkiválóbb játékosnak, aki valaha megfordult a keze alatt, pedig olyan nevek közül válogathatott, mint Cantona, Schmeichel, Beckham, Keane, Giggs, van Nistelrooy, Rooney vagy C. Ronaldo.

Sport horoszkóp>>>


 
 
[ 814 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x