Transzcendens, tudomány, találkozások - Az energiák világáról...
Címlap / Őrület / Transzcendens, tudomány, találkozások - Az energiák világáról Mindenkinek

Transzcendens, tudomány, találkozások - Az energiák világáról Mindenkinek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-28

Transzcendens Café: Lelki energiáink és a transzcendencia címmel indul az a nem mindennapi előadássorozat, amely egész évben egy emelkedett hangulatú zugot kíván nyújtani az energiák világára kíváncsi érdeklődőknek.  

Az év elején indult Merlin Energia Évad programjában ugyanúgy szerepelnek beszélgetések, tudományos előadások, mint rendhagyó színházi produkciók, koncertek, kiállítások. Fontosnak tartjuk, hogy az energiához kapcsolódó témák, azok kreatív megközelítései szélesebb civil közönséget szólítsanak meg. A Transzcendens Café nevű, havi rendszerességgel jelentkező beszélgetéssorozat párbeszédet kíván indítani a belső energiákról, a transzcendens energiához kapcsolódó témákról a különböző tudományterületekről érkező vendégelőadók közreműködésével.

Gyakran érezzük, hogy nem ér véget érzékelésünk a racionális határoknál. Talán olyan módon is szerezhetünk ismereteket, amelyre nincs elfogadható magyarázat. Létezik-e bizonyíthatóan a megérzés? Hatást tudunk-e gyakorolni a környezetünkre úgy, hogy csak az akaratunkat használjuk. Létezik-e olyan energia, amely belőlünk árad, és csak kevesen tudják érzékelni? A Jung által leírt "Selbst" tényleg  lehetőséget ad a transzcendens kapcsolat megélésére? Milyen problémákat old fel (vagy okoz?) a transzcendens élmény. Ebben a gondolatkörben várunk érdeklődőket, akik a műsor második  részében kérdéseikkel, gondolataikkal hozzájárulnak egy izgalmas estéhez.
Meghívott vendég: Vassy Zoltán, pszichofizikus
Beszélgetőtársa: Suplicz Sándor, pszichológus, a Budapesti Műszaki Főiskola docense

A részvétel INGYENES, minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A beszélgetés után sok szeretettel látjuk az érdeklődőket a Szent Iván éjjelén c. előadásunkra is, melynek shakespearei tündérvilága a realitás és az irrealitás mezsgyéjére kalauzolja a nézőket egy különleges "táncelőadás" formájábán. A rendhagyó adaptációról bőveb információ alább és a csatolmányban.

A májusi alkalom a lelki energiáink és a transzcendens kapcsolata felől közelíti meg a témát. A Merlin Energia évad keretében új beszélgetéssorozat indul, Transzcendens Café címmel. Szerda esti beszélgetéseink során azt a kérdéskört járjuk körbe, milyen befolyással vannak életünkre a tapasztalaton túli, szellemi energiák.

2008 május 28. szerda 17.30
Merlin
(Budapest, Gerlóczy u. 4.)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1249 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x