Papp Gergő kezébe mikrofon való, nem fakanál!
Címlap / Őrület / Papp Gergő kezébe mikrofon való, nem fakanál!

Papp Gergő kezébe mikrofon való, nem fakanál!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Papp Gergő tervei szerint kedvenc ételeit szolgálta volna fel a vendégeknek, az időzítésben azonban nem olyan profi, mint a pimaszkodásban. Ezért fordulhatott elő az, hogy a sajtgolyók hidegen kerültek az asztalra, és a piskóta sem sikerült tökéletesen. 

Az asztaltársaság ennek ellenére kételkedett abban, hogy Gergő maga készítette volna a fogásokat, arra gyanakodtak, hogy felesége dolgozott a fiatal műsorvezető helyett.


Papp Gergőtől idegen a fazék, Pimasz úr sokkal közelebbi viszonyban van a kamerával és a mikrofonnal, mint a fakanállal. Ennek ellenére hősiesen belevágott a főzésbe, felesége segítségével. Gergő ma már sajnálja, hogy nem hallgatott az asszonyra, aki azt tanácsolta, előre elkészített ételeket tálaljon. Gergő a frissensültre szavazott, és ez lett a veszte, a rossz időzítésnek köszönhetően ugyanis a rántott sajtos gombócok állaga igencsak hagyott maga után kívánnivalót, mire tálalásra került a sor.


„Egyáltalán nem tudok főzni, nem is szoktam. Próbáltam ezt ellensúlyozni azzal, hogy a kedvenc ételeimet készítem. Ezzel nem is volt baj, csak az időzítéssel… Két órás állás után már nem volt ugyanolyan az étel állaga, mint frissen. Pedig amikor elkészült, nagyon finom volt! A vendégek kételkedtek benne, hogy tényleg én csináltam mindent. Arra gyanakodtak, hogy a feleségem főzött helyettem. Ez nem így volt. Ha ő főzött volna, a többiek mind a tíz ujjukat megnyalták volna a vacsora után! Én egyébként egy dolgot nagyon sajnálok: innentől kezdve nem mondhatom senkinek, hogy ugorjon fel hozzám, összeütök valamit. Az adás után már senki nem hiszi majd el nekem, hogy képes vagyok rá!”

A kisebb malőr ellenére a vacsora ízletesre sikerült, Ernyei még a scampis tálba is beleevett, annyira ízlettek neki az apró rákocskák. Gergő legszebb szerzeménye azonban nem saját vacsorájához, hanem Bódi Margó vendégségéhez köthető.


„Amikor beléptem, megláttam Guszti lábán egy piros nyalókacipőt. Én egyébként is imádom a lábbeliket, ezt pedig végig dicsértem. Ezért a végén megkaptam.”
Pappéknál egyébként a desszertet követő játékos verseny nem nyerte el túlzottan a látogatók tetszését. Pimasz úr egy társasjáték kínos kérdéseivel bombázta őket, és bizony kiderült, a társaság nagy részének bizony volna titkolnivalója. Vad Kati nem szívesen válaszolt volna arra a kérdésre, vajon miért volt egykor Michelle Wild a művészneve, Nóciról pedig kiderült, csókolózott már nővel is életében…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2898 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x