Válaszd az Életet! - Tréning az öngyilkosság megelőzésére!...
Címlap / Őrület / Válaszd az Életet! - Tréning az öngyilkosság megelőzésére!

Válaszd az Életet! - Tréning az öngyilkosság megelőzésére!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A tréning-program elsősorban a kiképzettek személyes kapcsolatrendszerében működik: segít felismerni az öngyilkossági veszélyeztetettséget, a veszélyeztetettet kapcsolatba vonja, és szükség esetén megfelelő kezelőhelyre segíti. Ismerd fel és irányítsd az Útra! 

Az ASIST Gyakorlati Felkészítés az Öngyilkosság Megelőzésére - Intervenciós Készségek Tréningje.

Az ASIST Programot Kanadában dolgozták ki, s a Living Works Education hálózata a világ számos országában vonja be e tréning segítségével az arra alkalmas személyeket az öngyilkosság elleni küzdelembe. Magyarországra idén májusban két brit tréner hozza el: Joyce Borgs és Alan Briscoe (Aberystwyth, Carmarthen – UK).

A Program gazdája
az ÉLET Mentálhigiénés Egyesület (1024 Budapest, Fillér u. 11.)

A tréning-program elsősorban a kiképzettek személyes kapcsolatrendszerében működik: segít felismerni az öngyilkossági veszélyeztetettséget, a veszélyeztetettet kapcsolatba vonja, és szükség esetén megfelelő kezelőhelyre segíti.

A tréninget azok számára ajánljuk, akik – hivatásuknál fogva, vagy anélkül is – nagy kapcsolati hálóval rendelkeznek, kapuőr funkcióban vannak, s az öngyilkosság témája, a krízis-állapot pszichés terhei nem riasztják el őket. Személyes vagy saját élmény nem akadály.

Elsősorban olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik megfelelő önismerettel és előképzettséggel, illetve gyakorlattal rendelkeznek a pszichés problémák felismerésében és kezelésében. Kötelező feltétel a kiváló angol nyelvtudás (szövegmegértés és kommunikáció szintjén).

A két napos intenzív program  időpontja:
2008. június 7/8. (szombat/vasárnap)

A képzés helye Budapest, III. kerület (Óbuda), Kórház u. 37.

A képzés részvételi díja 10.000.- Ft, ebből az összegből egy éjszakára szállást, és két napra étkezést is biztosítunk. A résztvevőket a jelentkezők közül – személyes beszélgetés során – választjuk ki.

Jelentkezni lehet:
domonkos@sos505.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x