Harsányi Levente a sör szakértőjévé vált!
Címlap / Őrület / Harsányi Levente a sör szakértőjévé vált!

Harsányi Levente a sör szakértőjévé vált!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Kevesen gondolnák, hogy az Aszfaltbetyár Harsányi Levente nemcsak lelkes fogyasztója, hanem szakértője is a sörnek. Június 15-én, Szent Arnold napján ezt be is fogja bizonyítani a budai Vár Gótikus udvarán.  

Harsányi Levente hosszú évek óta nagy rajongója a söröknek, roppant büszke arra, hogy amikor pincérként dolgozott az EMKE szállóban az első látvány mini-sörgyárat ő kezelhette. Ettől a pillanattól kezdve tudta, hogy ez az ital tartogat még meglepetéseket számára.

"Már lényegében az összes, hazánkban fellelhető nedűt megkóstoltam. Persze megadom a módját a sörözésnek: nem mindegy, hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten fogyasztom. Emellett pedig érdekel a gyártása is, sokat olvasok róla. Így már biztos, hogy indulok a budai Vár Gótikus udvarában június 15-én tartandó Szent Arnold napon a sörkultúra bajnoka címért is" - mondja Harsányi Levente.

HarmoNet tipp: Kedvenc italuk a sör >>

Harsányi Levente mellett sörkóstolás, sörtörténelmi bemutató, látványos kiállítások és jazz koncert várja az érdeklődőket Szent Arnold napján, a budai Vár Gótikus udvarán. Aki egy jó estét szeretne sörözéssel tölteni, illetve nem csak inni, hanem élvezni is akarja a habos nedű zamatát, annak megéri kilátogatni a budai Várba, ahol a prémium sörök készítői felfedik titkaikat. Elmondanak mindent, amit több évtizedes munka árán tanultak meg a jó sörről.

 

 

 

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2479 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x