Haj-rá Magyarok!
Címlap / Őrület / Haj-rá Magyarok!

Haj-rá Magyarok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Az Ausztria és Svájc rendezésében idén sorra kerülő futball kontinensbajnokság egyik legmeghatározóbb kérdése, hogy ki mennyi gólt rúg majd, na persze férfiszemmel. A hölgyek számára inkább...  

... a sármos focisták legújabb frizurái, és legszebb mosolyai a téma, nem az, milyen szépen vették be a legutóbbi meccsen az ellenfél kapuját. A portugál csapat például nagyon szép játékkal mutatkozott be az első két mérkőzésén, ellenben Cristiano Ronaldo nem csak góljával vetette magát észre, hanem extravagáns frizurájával is. Annyi zselét használ haja belövéséhez, hogy még egy rosszul irányzott fejes sem görbítheti meg egyetlen hajszálát sem.
 

Hasonló hajkoronával büszkélkedhet Ricardo Quaresma is, a másik portugál tehetség, aki ugyan még nem kapott annyi lehetőséget a szövetségi kapitánytól, mint ismert nevű csapattársa, de nem kisebb tehetségnek tartják, és a fodrásza is igazán kitűnő. Frizurája egy piramisra hajaz.

HarmoNet tipp: Ezt nem csinálja soha egy férfi a neten! >>Más nemzetek fiai is rendelkeznek egyébként figyelemre méltó hajkoronával. Bastian Schweinsteiger tejfelszőke fejét például már messziről ki lehet szúrni, és ő nem mesterségesen szerezte, mint a teljes román válogatott, akik egy korábbi viadalon egyöntetűen hidrogéneztették ki a hajukat, amikor sikerült továbbjutniuk. Nem mindenki büszkélkedik azonban hozzájuk hasonló fejékkel, Orlando Engelaar a hollandok majd két méteres óriása például szinte teljesen kopasz.

Természetesen azért az ész a fontos, nem a haj - nomeg az is, hogy ki mennyi gólt rúg - mégiscsak fociról van szó!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5674 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x