Egy éves biztos állás civil szervezeteknél! - Jelentkezz...
Címlap / Őrület / Egy éves biztos állás civil szervezeteknél! - Jelentkezz Te is!

Egy éves biztos állás civil szervezeteknél! - Jelentkezz Te is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Egy tökéletes és új kezdeményezés, ahol te választhatod meg a szervezetet, ahol segíteni kívánsz, de közben megfelelő fizetést és karrier lehetőséget kapsz. 

A Vodafone Magyarország Alapítvány a mai napon meghirdette „Többet érsz” programját, melynek keretében a kiválasztott nyertesek – teljes munkaidőben – egy éven keresztül dolgozhatnak egy-egy általuk kiválasztott magyarországi civil szervezetnél. Fizetésüket és egyéb költségeiket ez idő alatt az Alapítvány biztosítja.

A „Többet érsz” program a Vodafone alapítványok újszerű jótékonysági kezdeményezése. Az ötlet a mobilszolgáltató új-zélandi alapítványától ered, akik 2002-ben dolgozták ki ezt a kivételes programot. Az elképzelés szerint lehetőséget kell adni az embereknek, hogy az általuk fontosnak tartott, a társadalom érdekeit szolgáló feladatoknak szentelhessék magukat. (Természetsen ez magának a célnak is kedvez, hiszen egy teljes állású segítő kéz minden egyébként non-profit kezdeményezésben elengedhetetlen.) Az ötletet Ausztrália, Hollandia és Írország is felkarolta, a 4 országban a mai napig összesen már 70 ember segíthetett közhasznú munkájával. A dolgozóknak pedig ez megélhetés, biztos jövedelem.

Neked való ez a lehetőség? Harmóniakártya >>

2008-ban Magyarország mellett további 13 országban indul el a program.

A felhívásra jelentkezni 2008. július 11-ig lehet, a honlapon megtalálható pályázati feltételek alapján, a pályázati űrlap kitöltésével. A szerencsés pályázókat és pályázati programjukat 2008. szeptember első felében értesítik.

Információk >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x