Már nem csak alkesz szóvicc: Vodka intravénásan!
Címlap / Őrület / Már nem csak alkesz szóvicc: Vodka intravénásan!

Már nem csak alkesz szóvicc: Vodka intravénásan!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Megdöbbentő életmentés Ausztráliából. A népek olvasztótégelyéből - talán éppen ezért - bármi kikerülhet, még rémisztő, elsőre kacagtató ötletek is, amik bár kockázatosak, úgy tűnik segítenek. 

Ausztrál orvosok nem mindennapi kezelést alkalmaztak egy betegük életének megmentése érdekében. Egy férfinak infúzión keresztül adagoltak vodkát a szervezetébe, hogy elősegítsék gyógyulását. A 24 éves olasz fiatalember – nyilvánvalóan öngyilkossági szándékkal – nagy mennyiségű etilén-glikolt ivott. A fagyásgátlóként használt erősen mérgező folyadék semlegesítésére a tiszta alkohol a legalkalmasabb, így az orvosok neki is láttak a kúrának, azonban hamar kifogytak a rendelkezésre álló gyógyászati alkoholkészleteikből. 


Egyikük ekkor gondolt egyet – hiszen első a páciens életének megmentése – és feláldozta a hűtőben lévő saját fogyasztásra szánt vodkáját, hogy folytatni tudják a kezelést. Az intenzív osztályon fekvő beteg szervezetébe három napon keresztül óránként három alkalommal 2 cl vodkát csepegtettek infúzión át. A kezelést a páciens mesterséges kóma állapotában vészelte át, ami nagy szerencse számára, hiszen mire felébresztették, már el is múlt a másnapossága. A kórház részletes tájékoztatót adott ki a kezelés menetéről, így aztán senkinek nem szúrt szemet, hogy a személyzet – az első üveg kiürülése után – a sarki közértbe jár vodkautánpótlásért.


Csak rá ne szokjanak a módszerre, mert így a betegek egy része irányított kezelés elrendelését is kérheti a Mackay Base kórház orvosaitól, ha híre megy az itt alkalmazott különleges terápiának. Sőt, az alkoholisták körében az etilén-glikollal elkövetett öngyilkossági kísérletek száma is jelentősem megnövekedhet a körzetben. Viccelődést félretéve, rettenetes módszer ez a túlvilágra való átlépésre, se viccből, se komolyan, ne próbáld ki!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3097 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x