Haszontalanság ’ócsóér’, csak egy ezres, hogy...
Címlap / Őrület / Haszontalanság ’ócsóér’, csak egy ezres, hogy különlegesebb légy!

Haszontalanság ’ócsóér’, csak egy ezres, hogy különlegesebb légy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-03

Az újgazdagok magamutogatásának legújabb - virtuális - szereplője egy ékkő, amit ezentúl a mobiljukban hordhatnak! Hogyan is lehetséges ez? Olvass tovább, és fény derül a titokra, amiért Amerikában bolondulnak, és néhány szerencsés tudhatja csak magáénak. 

Az Apple iPhone legdrágább alkalmazásának 1000 dollár az ára a cég webshopjában. Azaz csak volt, hiszen nemrégiben levették a rendelhető termékek listájáról. A független fejlesztők által létrehozott I Am Rich nevű program a világ egyik legegyszerűbbje, hiszen semmilyen használható funkcióval nem rendelkezik. Mindössze annyit tesz, hogy egy vörös ékkövet varázsol a telefon kijelzőjére, mindezt 1000 dollárért. Azoknak, akik még ezt is megengedhetik maguknak. Hülyének is megéri, nem? A program fejlesztője, a német Armin Heinrich azt nyilatkozta, hogy ezáltal akarta újfent unikummá varázsolni a második generációs iPhone mobilt, hiszen fogyasztói ára már 200 dollárra csökkent, így a bárki által elérhető árkategóriába keveredett. Persze akinek vörösen ragyog a képernyővédője, arról mindenki tudhatja, hogy nem akárki, vélekedik a német programozó.

A szoftverből csupán 8 darabot adtak el, mielőtt az Apple felfüggesztette volna az értékesítést, ami után barátunknak 5400 dollár ütötte a markát, hiszen a cég 30%-ot visszatart a független fejlesztők eladásaiból származó bevételekből „az oldal fejlesztése és üzemeltetése” címén. Na persze! Ötletnek nem volt rossz, bár a pletykák szerint azért szüntették be az értékesítést, mert néhány felhasználó reklamált, hogy viccnek gondolta az egészet, és nem szándékosan vásárolta meg a 155 ezer forintos alkalmazást. Erre csak annyit lehet mondani, hogy aki hülye, az meg is érdemli. J
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2118 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x