Csaló nagybácsi, tolvaj apuka - a színész perre megy pénzéért...
Címlap / Őrület / Csaló nagybácsi, tolvaj apuka - a színész perre megy pénzéért

Csaló nagybácsi, tolvaj apuka - a színész perre megy pénzéért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

1984 óta tartozik nagyobb összeggel családja Richard Dreyfussnak. Apja és nagybátyja annak idején közel 1 millió dollárt kértek kölcsön a színésztől, ám a mai napig nem fizettek. Az eset nem egyedi, sokan kerülnek hasonló helyzetbe, csak kevésbé híresek lévén róluk nem ír a sajtó.  

Világszerte mindennapos eset, hogy családtagok lopják meg egymást, csalás, veszekedések, egymás átverése és megkárosítása szomorú, de gyakori események. Mindannyian tudnánk példát mondani, talán többet is. A legtöbbször persze az ilyesmi nem kerül nyilvánosságra, családon belül marad a dolog, legfeljebb a szűk ismeretségi körnek van tudomása a sajnálatos eseményről. Nem is szokás nagydobra verni ha a családon belül elfajulnak a dolgok, ám ha valaki híres, akkor a sajtó bizony megteszi helyette. Így történt Richard Dreyfuss esetében is, aki több mint 2 évtizede vár pénzére, hiába.

A színész még 1984-ben adott kölcsön nagybátyjának és apjának majd’ 1 milliót, ám a „kedves” rokonok azóta sem hajlandóak fizetni. A türelmes Richard várt, várt és várt, majd 24 év után elege lett, és a bíróságra vitte az ügyet.

Feljelentette az adósokat, és nem csak a kölcsönt, hanem annak kamatait is követeli rajtuk. Eredetileg még ezt sem kérte volna, ám a rokonok pofátlansága miatt annyira bedühödött, hogy bizony most már erről sem mond le. A nagybácsi és a drága papa nem voltak hajlandóak együtt működni a bírósággal, nem járultak hozzá, hogy vagyonukba betekintsenek, és megállapítsák, tudtak volna fizetni, vagy sem. Valószínűleg nem kevés rejtegetni valójuk van…

A bíróság még vizsgálja az ügyet, de annyit már megállapítottak, hogy a felmenők csaló módon és rosszindulatúan viselkedtek, ami nem kedvez a két vén adósnak. A 60 éves színész nem adja fel, sürgeti az ügyet, szeretné viszontlátni pénzét, mielőtt az végleg a sírba száll adósaival együtt. A makacs öregek pedig húzzák-halasztják, ők a kivárásra játszanak, de nem fizetnek. Gondolják pereskedjen a fiú az örökségért…

Szép kis család, de ha belegondolunk, nem egyedi az eset, és nincs szomorúbb, amikor valaki azt lopja meg, akit leginkább szeretnie és támogatnia kéne: saját gyerekét.

Korábban a HarmoNeten:
Milliárdos sikkasztásért körözik >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 743 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x