Buddhista telcsi az ezoterikus lányok trendkütyüje lehetne...
Címlap / Őrület / Buddhista telcsi az ezoterikus lányok trendkütyüje lehetne

Buddhista telcsi az ezoterikus lányok trendkütyüje lehetne

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Buddhista szimbólumok és arany bevonat díszítik a Nokia új mobilját. Gyönyörű darab, de ne keressük a boltokban, vagy az akciók között! Ha nagyon rákattantunk, maximum telefonáljunk ki sportrajongó ismerősünknek, hogy ha már úgy is az Olimpián jár, hozzon egy ilyet magával. Ugyanis ez a cukiság csak Kínában kapható. 

Kívül-belül buddhista szimbólumokkal dísztett, felsőkategóriás mobiltelefont dobott piacra a Nokia. A Nokia, N70-es készülékének buddhista változata megragadta szívünket. A telefon szinte minden apró részletén - legyen az a kívül vagy a memóriájában - buddhista jelképek vannak, elrejtve, vagy nyilvánvalóan.

A tan kereke
Rozsdamentes acélból készült vázát 24 karátos arany borítja. Akkumulátorának fedőlapján a meditáló Buddhát ábrázoló, karcolt kép látható. A billentyűzet gombjainak formája a buddhasramana mudrát, azaz a "Buddha elvonulása" kéztartást utánozza, 1,3 megapixeles kamerája körül pedig "a Tan Kereke", azaz a tanítást adó Buddha kéztartását szimbolizáló jel van. A készülék élét ősi írásjelek díszítik, egyszerűen ellenállhatatlan.

A Nokia tudja, mi az a ZEN
A gyári memória is különleges kincseket tartalmaz: buddhista témát feldolgozó, művészi háttérképek, a zennel kapcsolatos csengőhangok mellett buddhista szent tanítások is találhatók benne. Ám a képességeit nem csupán hitrendszerében, hanem műszaki minőségében is csillogtatja. Képes többek között GPRS adatátvitelre, videó lejátszásra, érintése érzékeny képernyővel, kézírás-felismerővel és bluetoothal rendelkezik, valamint internetes telefonálásra is alkalmas.

A szép kis készülék ára teljesen korrekt, közelítőleg 150 dollár. Sajnos egyelőre csak Kínában dobták piacra, de biztos vagyok benne, hogy olvasóink rakétasebességgel repülnének rá erre a kihagyhatatlan darabra – reméljük, egyszer hozzánk is eljut majd.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4062 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x